Tunus’un lider hava yolu şirketi Türk yazılımını tercih etti

Tunus’un lider hava yolu şirketi Türk yazılımını tercih etti
Hitit Bilgisayar Hizmetleri, büyük hava yolu şirketlerinden oluşan geniş müşteri yelpazesine Nouvelair’i de ekledi. Tunus’un lider özel hava yolu şirketi Nouvelair, Hitit’in Crane PAX/ Yolcu Hizmetleri Sistemi, Crane DCS/ Kalkış Kontrol Sistemi ve Crane RA /Gelir Muhasebesi çözümünü kullanmaya başladı.


Hitit Bilgisayar Hizmetleri, büyük havayolu şirketlerinden oluşan geniş müşteri yelpazesine Nouvelair’i de ekledi. Tunus’un lider özel hava yolu şirketi olan ve kurulduğu 1989 yılından bu yana hızlı bir ivme ile büyüyüp gelişen; Fransa, Almanya, Polonya, Danimarka, Norveç, İsveç, Hollanda, Belçika ve Rusya dahil olmak üzere otuzdan fazla ülkede, yüz otuzdan fazla havaalanına uçuşlar gerçekleştiren  Nouvelair, 4 Mayıs 2016 tarihinde Hitit’in Crane PAX/ Yolcu Hizmetleri Sistemi, Crane DCS/ Kalkış Kontrol Sistemi ve Crane RA Gelir Muhasebesi çözümünü kullanmaya başladı. Buna ek olarak Hitit, Nouvelair için Amadeus ve Sabre ile iki GDS, Hahn Air ile de bir interline bağlantısı yaptı.

NUR GÖKMAN: 25 YILLIK TECRÜBEYE SAHİP NOUVELAIR'İN BİZİ SEÇMESİNDEN MUTLULUK DUYDUK

Hitit’in CEO’su Nur Gökman, Nouvelair ile yapılan iş ortaklığının kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek şunları söyledi: 

“25 yıllık derin hava yolu tecrübelerine, yıllardır hızla büyüyen, gelişen modern ve yüksek performanslı filolarına, sürekli artan uçuş trafiklerine ama her şeyden önemlisi, kalite, yenilenme ve  güvenliğe  verdikleri öneme ve müşteri memnuniyeti konusundaki hassasiyetlerine bakılınca, Nouvelair ile iş birliği içinde olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.”

"HİTİT'İ TERCİH NEDENİMİZ EN İYİ SERVİSİ VERME KONUSUNDAKİ KARARLI TUTUMUMUZUN GÖSTERGESİDİR"

Hitit'in yazılımları sayesinde müşterilerine daha iyi hizmet vereceklerine inandıklarını söyleyen Nouvelair Genel Müdür Yardımcısı , gerçekleşen işbirliğine ilişkin şunları söyledi:

“Her zaman ilk sırada yer alan müşteri memnuniyetini arttırma hedefi doğrultusunda, Nouvelair Hitit ile yeni bir iş birliği kontratı imzalamıştır ve bu iş birliği ile rezervasyon sürecimizi kolaylaştıracak yeni teknolojiler sunmayı hedefliyoruz. Hitit Bilgisayar Hizmetleri ile yaptığımız işbirliği, en iyi servisi verme konusundaki kararlı tutumumuzun bir göstergesidir.”



Bu Haber 04.06.2016 - 09:34:08 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.