Tunç Batum’dan iddialara yanıt: Tenezzül etmeyiz!

Tunç Batum’dan iddialara yanıt: Tenezzül etmeyiz!

Hilton Dalaman Sarıgerme Genel Müdürü Tunç Batum, otelde konaklayan misafirlerin acentesiz ve rehbersiz tura çıkarıldığı iddialarına yanıt verdi.


TurizmGüncel

Hilton Dalaman Sarıgerme’nin Genel Müdürü Tunç Batum, otelde konaklayan misafirlerin acentesiz ve rehbersiz tura çıkarıldığı iddialarına yanıt verdi.

TurizmGüncel’e açıklama yapan Batum, ‘’Biz iki ortaklı bir şirketiz. Yurt dışındaki ayağımızın özel ‘top VIP’ misafirleri için yapılmış bir gezi. Bu misafirler otelde konaklayan sıradan misafirler değil. Orayı görmek istediler. Bu ziyaret karşılığında para alınmadı, herhangi bir gelir elde edilmedi.’’ dedi.

''HAKKANİYETLİ DEĞİL''

Otelde konaklayan misafirler tura gitmek istediğinde anlaşmalı oldukları tur acentesini kullandıklarını kaydeden Tunç Batum, ‘’Otelinize gelmiş yönetim kurulu üyelerini veya onların ‘top VIP’ misafirlerini herhalde acentenin aracıyla göndermezsiniz’’ dedi. Batum ‘kaçak tur’ haberini hakkaniyetli görmediğini ifade etti.

''TENEZZÜL ETMEYİZ''

Özel müşteriler için yapılan o geziden herhangi bir gelir elde edilmediğini yineleyen Tunç Batum, ‘’Burada kendimizi riske atacağımız bir gelir veya ciro yok. Buna tenezzül edecek bir otel değiliz. Bazı tesislerin bunu kar amacıyla yapmasıyla, bizim çok özel misafirlerimizi gezdirmemiz aynı şey değil.’’ ifadelerini kullandı.



Bu Haber 09.05.2019 - 12:02:26 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.