TUI’den İspanya, Yunanistan ve Güney Kıbrıs açıklaması

TUI’den İspanya, Yunanistan ve Güney Kıbrıs açıklaması
Tatillerin nasıl başlayacağı konusunda Yunanistan, İspanya ve Güney Kıbrıs'la görüşme halinde olduklarını açıklayan TUI, yoğun bir hazırlık içinde olduklarını açıkladı.


TurizmGüncel - Dış Haberler

‘’İspanya, Yunanistan ve Güney Kıbrıs’la görüşüyoruz, yoğun bir hazırlık yapıyoruz’’

Avrupa'nın en büyük seyahat grubu TUI, tatillerin başlaması konusunda İspanya, Yunanistan ve Güney Kıbrıs'la görüşme halinde olduklarını ve yoğun bir hazırlık yaptıklarını açıkladı.

Batı ve Doğu Akdeniz destinasyonları ile de görüşecek

İnsanların bu yaz seyahat edebileceklerini düşündüğünü belirten şirketin CEO'su Fritz Joussen, aşı pasaportunun insanlara seyahat özgürlüğü sağlayacağından şüphesinin olmadığını kaydetti.

Tatillerin yeniden başlaması konusunda İspanya, Yunanistan ve Güney Kıbrıs ile görüşme halinde olduklarını ifade den Joussen, görüşmelerin gelecek haftalarda batı ve doğu Akdeniz destinasyonlarını da kapsayacak şekilde genişletileceğini açıkladı.

‘’Tatile olan ilgili rezervasyona ve gelire dönüşmeye başladı’’

İngiltere'nin normalleşme takvimini açıklamasının ardından talebin toparlandığına işaret eden TUI'nin CEO'su, ''Almanya da kapanmadan çıkmaya hazırlanıyor. Tatile olan ilgilinin yeniden rezervasyona ve gelire dönüştüğü açık.'' ifadelerini kullandı.

Joussen, açıklamalarının devamında şu noktaların altını çizdi:

‘’İkinci önemli yapı taşı hızlı testler’’

''Özellikle Güney Avrupa ülkeleri tatillerin yeniden başlatılması için iyi konseptler geliştirdi. Bu planların özü hızlı testler, aşı pasaportu ve tek tip bağışıklık kanıtı. Avrupa aşı pasaportunun seyahat özgürlüğünü yeniden sağlayacağı tartışmasız. Politikacılar, tek tip AB aşı sertifikası ile yaz seyahatlerine önemli bir temel oluşturabilirler. Tüm insanlar aşılanana kadar, hızlı testler güvenli tatiller için ikinci önemli yapı taşı. Bu testler güvenilir ve şu anda yeterli miktarda mevcut.''



Bu Haber 27.02.2021 - 14:25:29 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.