TUI'den İspanya programını iptal etme sinyali

TUI'den İspanya programını iptal etme sinyali
İngiltere hükümetinin İspanyan'dan dönen ziyaretçileri kendi kendilerini 14 gün karantinada tutmaya zorlayabileceği belirtiliyor.

TurizmGüncel - Dış Haberler

4 Temmuz'da İspanya ile birlikte 60'dan fazla ülkeye seyahat kısıtlamasını kaldıran İngiltere'nin bu ülkeden gelenlere 14 gün karantina kuralı getirebileceği belirtiliyor. Nedeni ise İspanya'da Covid-19 vaka sayısının atışa geçmesi. İspanya'nın karantinadan çıkmasından bu yana ülkedeki vaka sayısının üç kat arttığı ve 4 bin 581 kişinin daha koronavirüse yakalandığı belirtiliyor.

Konuyla ilgili değerlendirme yapan TUI sözcüsü, İngiliz hükümetinin İspanya'dan dönenlere karantina şartı getirmesi durumunda İspanya programını iptal edeceklerini açıkladı. TUI sözcüsü, ''Varışta veya eve dönüşte yolcuların karantinaya alınması durumunda, yolcuları tatile götürmeyeceğiz. Hükümetin tavsiyelerini yakından takip ediyoruz ve bir değişiklik olursa bunu tatil programımıza uygulayacağız. Covid-19 nedeniyle tatili devam etmeyen müşterilerimiz, ister iade, isterlerse seyahat çeki alabilirler.'' dedi.



Bu Haber 23.07.2020 - 15:06:43 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.