TUI'den 20 destinasyona kötü haber
Geçtiğimiz günlerde aralarında Türkiye'nin de yer aldığı 9 destinasyon a dönük iptalleri 27 Haziran'a kadar iptal eden TUI İngiltere, kırmızı ve sarı listede yer alan çok sayıda destinasyona yeni iptal kararları aldı.

TurizmGüncel - Dış Haberler
Türkiye'nin de aralarında bulunduğu 9 destinasyona dönük iptalleri 27 Haziran'a kadar uzatan TUI İngiltere; Aruba, Hırvatistan, Kıbrıs, Yunanistan'ın Girit, Halkidiki, Kefalonya, Preveze, Samos, Santorini, Skiathos, Thassos, Zante, İspanya'nın anakara Formentera, Mallorca, İbiza, Menorca, La Palma, İtalya, Jamaika ve Tanzanya'ya dönük tüm uçuş ve tatil programını 13 Haziran'a kadar iptal ettiğini duyurdu.
Süregiden belirsizlik nedeniyle bu destinasyonlara dönük tatil programını iptal ettiğini kaydeden TUI İngiltere, iptalden etkilenen misafirlerin TUI'ye müracat ederek iade alabileceğini ya da tatilini değiştirebileceğini açıkladı.
TurizmGüncel’in Telegram kanalı yayında. Günün öne çıkan turizm haberleri için: https://t.co/KNoOKYG8OD pic.twitter.com/UUvgvILSA1
— TurizmGüncel (@turizmguncel) January 26, 2021
İlgili Haberler

Paris'te Türkiye gecesi! Turizm destinasyonları Fransızlara tanıtıldı
Paris'te Türkiye Büyükelçiliği tarafından düzenlenen etkinlikle Fransız tur operatörü ve seyahat acentesi temsilcilerine Türkiye'deki destinasyonlar tanıtıldı.

İTF'de gündem turizmde 2027 sezonu olacak
Uluslararası Turizm Fuarı 24 Eylül'de kapılarını açıyor. 300 uluslararası satın almacı, 345’in üzerinde katılımcı ve 8 bin B2B görüşme için geri sayım başladı.

Türkiye ile Kuzey Makedonya arasında turizm alanında iş birliği mesajı
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ankara'da Kuzey Makedonyalı mevkidaşı Sedat Süleymani'yi ağırlarken; iki ülke arasında kültür ve turizm alanında iş birliği mesajı verildi.
Yorumlar (1)
Tui çok titiz bir ajentadir kesinlikle haklı görüyorum yanlı
Tui çok titiz bir ajentadir kesinlikle haklı görüyorum yanlış uygulamalar bizi bu hale getirdi


%20(2).gif)

