TUI Travel ne zaman normale döneceğini açıkladı

TUI Travel ne zaman normale döneceğini açıkladı
TUI Travel, gelecek yaz sezonunda 2019 seviyesine ulaşılabileceği konusunda iyimser.

TurizmGüncel - Dış Haberler

TUI - Almanya CEO'su Stefan Baumert, şirketin 2022 yılında 2019 seviyesine ulaşması veya yaklaşması konusunda iyimser olduklarını belirtti. Erken rezervasyonların cesaret verici olduğuna dikkat çeken Baumert, "Normalin geri döndüğü bir yaz sezonu yaşayacağız." diye konuştu.

Uzun mesafeye talep arttı

Seyahat konusunun önümüzdeki yıl da güncellenmesi gerektiğine işaret eden Stefan Baumert, özellikle uzun mesafe destinasyonlar için ortalamanın üzerinde bir büyüme beklediklerini kaydetti. Baumert, "İlk eğilimler ortaya çıkmaya başladı bile; ABD, Maldivler, Mauritius ve Dominik Cumhuriyeti." ifadelerini kullandı.

En iyi erken rezervasyonu Akdeniz alıyor

Ancak favorinin 2022 sezonunda da klasik Akdeniz tatili olduğuna işaret eden Stefan Baumert, "Şu anda en yüksek erken rezervasyonu Balear Adaları, Türkiye ve Yunanistan gibi önemli destinasyonlar alıyor. Müşteriler bunu yaparken daha kaliteli hizmetleri satın alıyorlar. Öncelikli olarak süitler ve havuzlu odalar rezerve ediliyor. İnsanlar tatillerinde 4'te bir oranında daha fazla harcama yapmaya hazır." dedi.

"Risk ortadan kalktı"

Düşük fiyat ve geniş ürün yelpazesi için seçeneklerin her zamankinden fazla olduğuna dikkat çeken Baumert, tatile 14 gün kalana kadar ücretsiz iade veya iptal hakkının olması riski ortadan kaldırıyor." diye konuştu.

TUI Almanya'nın Satış ve Pazarlama Müdürü Hubert Kluske ise şu anda tatilcilerin yüzde 37 avantajla rezervasyon yapabildiğine dikkat çekti. Erken rezervasyonun Alman aileler için önemli olduğunu söyleyen Kluske, son dakika rezervasyonlarının "en ucuz" olmayacağı görüşünde.



Bu Haber 23.11.2021 - 11:06:01 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.