TUI Rusya’dan Türkiye atağı: Sayıyı 11'den 20’ye çıkardı

TUI Rusya’dan Türkiye atağı: Sayıyı 11'den 20’ye çıkardı
TUI Rusya, Türkiye’ye dönük erken rezervasyonlarda iki kat artış yakaladığını açıkladı. Türkiye genelinde 750 oteli programına alan şirket, Rusya'dan Türkiye’ye uçtuğu şehir sayısını da 11’den 20’ye çıkardı.


TurizmGüncel – Dış Haberler

Türk otellerin Rusya pazarına sundukları erken rezervasyon fiyatlarını ortalama yüzde 15 arttırmasına rağmen, bu ülkeden Türkiye'ye dönük rezervasyon talebinin hız kesmediği bildirildi.

ERKEN REZERVASYONLAR İKİ KATINA ÇIKTI

Rusya'dan Türkiye'ye dönük erken rezervasyonlarda bu yıl da istikrarlı bir büyüme olduğunu açıklayan Rus Tur Operatörleri Birliği (ATOR), erken rezervasyon satışlarında TUI Rusya'nın geçen yılın iki katına çıktığını duyurdu.Yılbaşı öncesi yüzde 20 indirimle Türkiye tatili satın alınabildiğini belirten ATOR, ''Geçen yıla kıyasla Türkiye'ye dönük erken rezervasyon fiyatları yüzde 15 hatta bazı durumlarda daha fazla artmış olmasına rağmen, Türkiye'ye dönük yaz rezervasyonlarında düşüş gözlenmedi.

REZERVASYON ARTIŞININ ÜÇ TEMEL NEDENİ

Rus seyahat uzmanları, aralık ayında Rusya'dan Türkiye'ye dönük ilginin yüksekliğini 3 nedene bağlıyor;

1. Tur operatörlerinin taksitli satış yapması

2. Rus halkı, ilerleyen dönemde Türkiye fiyatlarının şu ankinden yüzde 30-50 daha yüksek olacağını biliyor

3. Tur operatörleri ve seyahat acenteleri, en iyi fiyatları aralık ayında çıktılar.

31 MART'A KADAR DEVAM EDECEK

TUI Rusya, erken rezervasyonda yakaladığı başarıyı şirketin sunduğu esnek koşullara bağlıyor. 13 Eylül'de Türkiye'ye dönük erken rezervasyonu başlatan TUI Rusya, kampanyayı 31 Mart'a 2019'a kadar devam ettirecek. TUI Rusya şu ana kadar Türkiye talebinde geçen yılın aynı dönemine kıyasla iki kat artış olduğunu açıkladı.

UÇTİĞİ ŞEHİR SAYISINI 11'DEN 20'YE ÇIKARDI

Rezervasyon artışına paralel bir uçuş programı hazırlayan TUI Rusya, Türkiye programını genişleti. Moskova'dan Dalaman ve Antalya'ya uçacak olan şirket, Rusya'nın 20 noktasından Antalya'ya operasyon yapacak. TUI Rusya, geçtiğimiz yıl Rusya'nın 11 kentinden Antalya'ya uçuyordu. Şirket bu yıl, Türkiye genelinde 750 oteli programına aldı.



Bu Haber 25.12.2018 - 10:46:29 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.