TUI Rusya'dan İspanya için iddialı açıklama

TUI Rusya'dan İspanya için iddialı açıklama

TUI Rusya, İspanya'ya giden her 2 Rus turistten birini taşımayı hedeflediğini açıkladı.


TurizmGüncel - Dış Haberler

2019 yılına iddialı giren ve Türkiye'ye de önemli bir kapasite planlayan TUI Rusya, İspanya destinasyonunda da iddialı.

İspanya programı, bu destinasyondaki büyüme planı ve rezervasyonların durumu ile ilgili bilgi veren şirket, bu ülkeye giden her iki Rus turistten birini taşımayı hedeflediğini açıkladı.

İSPANYA'DA FİYATLAR SABİT KALDI

Geçtiğimiz yıl Rusya'dan İspanya'ya dönük talebin yüzde 60 büyüdüğünü açıklayan TUI, İspanya'daki otelcilerin sözlerine sadık tutumunun bu ülkeye dönük talebi etkilediğini kaydetti. 2019 sezonunda İspanya'da fiyatları 2018 seviyesinde tutmayı sağladıklarını açıklayan TUI Rusya yönetimi, paket turlardaki fiyat artışının yalnızca yüzde 2-3 (Avrupa'daki enflasyon seviyesinde) olduğunu ileri sürdü. Açıklamada ayrıca, ''2019 sezonunda, 2014'teki krizin ardından, ilk def Rusya'da İspanya destinasyonun toparlandığına tanıklık edeceğiz.'' ifadeleri kullanıldı.

İKİ KİŞİ YARIM PANSİYON TATİL 1,680 EURO

Rus turistin İspanya rezervasyonlarının ağırlıklı olarak 9-10 gece olduğunu kaydeden TUI Rusya, daha çok 3-4 yıldızlı otellerin tercih edildiğini iki kişilik İspanya tatilinin ortalama fiyatının (yarım pansiyon) 1,680 euro olduğunu açıkladı.

HER YIL İKİ KAT BÜYÜMEYİ HEDEFLİYOR

TUI Rusya Genel Müdürü Taras Demura, önümüzdeki 3 yıl boyunca İspanya'nın kendileri için öncelikli destinasyon olacağını söyledi. İspanya operasyonlarının hacmini her yıl iki kat arttırmayı hedeflediklerini dile getiren Demura, Rusya pazarındaki toplam İspanya operasyonunun yüzde 50'sini gerçekleştirmeyi hedeflediklerini ifade etti. Demura, ''Geçen yıl İspanya'da 16 bin turist götürdük. 2019 yılındaki hedefimiz 30 bin. ispanya gibi 12 aylık bir destinasyon için bu kolay başarabilecek bir hedef.'' dedi.



Bu Haber 02.04.2019 - 13:42:46 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.