TUI korona döneminde Yunanistan'a kaç turist götürdü

TUI korona döneminde Yunanistan'a kaç turist götürdü
TUI Travel, 2021 için Yunanistan'a dönük olağanüstü bir ilgi olduğunu söyledi. Şirket, bu yıl Yunanistan'a kaç turist götürdüğünü de açıkladı.

 


TurizmGüncel - Dış Haberler

TUI'nin kurumsal politikalardan sorumlu icra kurulu üyesi Thomas Ellerbeck,  başarılı bir şekilde turizmi yeniden başlatan Yunanistan'ın Avrupa'nın diğer ülkelerine örnek olabileceğini belirtti. Ellerbeck, ''Çünkü turizm sezonu devam ediyor ve ülke başarılı oldu.'' diye konuştu.

‘’Yunanistan’ın yaptığı iş turizm sektörü için mihenk taşı’’

Koronavirüs pandemisini başarılı bir şekilde yöneten ve turizm sıkı sağlık ve güvenlik protokolleri uygulayan Yunanistan'ın TUI misafirleri için en önemli destinasyon olduğunu kaydeden Thomas Ellerbeck, ''Yunan hükümetinin aldığı önlemler kesinlikle doğruydu. Çünkü bir yandan Yunanistan halkını korudular diğer yandan insanların ülkeye tatile gelmesine izin verdiler. Bunun, turizm sektörü için bir mihenk taşı olduğunu söylemeliyim.'' dedi.

‘’Sezonu kasım ayına kadar uzatacağız’’

Bu nedenle TUI'nin ilk defa Yunanistan'da sezonu kasım ayına kadar uzatacağını kaydeden Thomas Ellerbeck, uçuş ve kruvaziyer rotalarını da genişleteceklerini söyledi.

Yunanistan’a bir milyon turist götürdük’’

Yıl sonu itibariyle Yunanistan'a 1 milyon turist götürmüş olacaklarını kaydeden Ellerbeck 2021 sezonu için ise, ''Gelecek yıl için Yunanistan rezervasyonları olağanüstü güzel. Ancak her şeyin Covid-19'un seyrine bağlı olduğunu biliyoruz. Ancak yine de Yunanistan'ın harika bir iş çıkardığını söylemeliyim.'' şeklinde konuştu.



Bu Haber 20.10.2020 - 14:56:37 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.