TUI İngiltere’den ‘bağımsız acente’ açılımı

TUI İngiltere’den ‘bağımsız acente’ açılımı

İngiltere’deki pazar lideri konumunu bağımsız acentelerler çalışan Jet2 Holidays’e kaptıran TUI İngiltere, bağımsız acentelerin gelecekte şirketin önemli bir parçası olacağını açıkladı.


Turizm Güncel – Dış Haberler

TUI İngiltere Genel Müdürü Andrew Flintham, bağımsız seyahat acenteleriyle çalışmaya devam edeceklerini ve onların gelecekte şirket için önemli parça olacağını söyledi. Bağımsız acenteler aracılığıyla satış yapmaktan memnun olduklarını kaydeden Flintham, ancak bağımsız acenteler aracılığıyla yapılan satışların, kendi mağazalarından yapılan satışları olumsuz yönde etkilememesi gerektiğini belirtti.

“Bağımsız acenteler atacılığıyla satış yapmaktan rahatsız değiliz ama...”

Birinci parti ve üçüncü parti satışlar arasında denge kurulması gerektiğini belirten Flintham, "Bağımsız acenteler aracılığıyla satış yapmaktan rahatsız değiliz. Asıl sorun şu ki, kendi mağazamızda satmak varken bağımsız acenteler aracılığıyla satış yapmayı tercih etmiyoruz." açıklamasını yaptı. Flintham, bağımsız acentelerle çalışmanın bazı alanlarda iyi olduğunu, örnek olarak kendi markalarından biri olan Marella Cruises'un satışlarında bağımsız acentelerin çok yardımı dokunduğunu söyledi.

“Bağımsız acentelere ihtiyacımız olacak”

Bağımsız acentelerin gelecekte şirket için önemli olacağını da söyleyen Flintham, "Çeşitli destinasyonlarda kapasite artırımına gitmeye devam ettikçe bağımsız acentelere ihtiyacımız olacak. Biz onlara daha başarılı olmak imkanı verirken onların da bize daha başarılı olma imkanı vermesini istiyoruz. Ancak tüm bunlar arasında bir denge kurmamız şart." açıklamasını yaptı.



Bu Haber 13.03.2023 - 09:06:30 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.