TUI ile Ryanair arasında stratejik iş birliği

TUI ile Ryanair arasında stratejik iş birliği
TUI Grubu, bireysel seyahatlerdeki stratejik büyümeyi hızlandırmak için Avrupa'nın en büyük bütçeli hava yolu Ryanair ile iş birliğine gitti.

Turizm Güncel - Dış Haberler 

Avrupa'nın en büyük seyahat grubu TUI'nin müşterileri gelecekte, özellikle Birleşik Krallık'tan, daha fazla uçuşa erişebilecek. Ryanair'in yılda bir milyondan fazla sayıdaki tüm uçuşlarına gelecekte TUI üzerinden rezervasyon yapılabilecek.

Dinamik pakette büyüyecek

Küresel bir seyahat sağlayıcısına dönüşüm sürecini hızlandıran şirket, dinamik pakette büyümek için önemli bir adım atarak Ryanair ile iş birliğine gitti. Önümüzdeki dönemde TUI müşterileri tatil rezervasyonu yaparken daha geniş bir uçuş yelpazesi arasında seçim yapacak. Gelecekte Ryanair'in tüm uçuşları TUI'nin tüm teklifleri ile birleştirilebilecek.

Kısa geziler ve şehir gezileri için daha fazla seçenek sunacak

Ryanair ile yapılan iş birliği TUI'nin kendine ait veya ortak olduğu hava yolu şirketlerinin hali hazırdaki geniş uçuş ağını daha da zenginleştirecek. TUI, özellikle hali hazırda direkt uçuş bağlantısı olmayan destinasyonlarda ciddi bir potansiyel gördüğünü belirtiyor. Bu, TUI'nin gelecekte bireysel seyahat edenlere kısa geziler ve şehir gezileri için daha cazip seçenekler sunacağı anlamına geliyor. Dahası, Ryanair yapacağı ek uçuşlar da TUI'nin sistemine entegre edilecek ve bu şekilde TUI'nin hem uçuş ağı hem de uçuş sıklığı ciddi şekilde artmış olacak. 

Ryanair ile yapılan iş birliğinin, özellikle TUI'nin geçen yılın eylül ayında yeniden faaliyete aldığı First Choice için faydalı olacağına dikkat çekiliyor. İlave uçuş hacmi ve esnekliği sayesinde First Choice'u özellikle genç nesil gezginler arasında daha çekici hale getireceği ifade ediliyor.


Bu Haber 16.02.2024 - 10:50:25 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.