TUI Grubu ile Rixos Otelleri arasında tek yetkililik anlaşması

TUI Grubu ile Rixos Otelleri arasında tek yetkililik anlaşması

Türkiye'nin önde gelen otel gruplarından, Fettah Tamince'nin sahibi olduğu Rixos Otelleri ile Avrupa'nın en büyük tur operatörü TUI arasında 3 yıllık stratejik ortaklık anlaşması imzalandı.


Turizm Güncel – Dış Haberler

TUI Grubu ile Rixos Hotels arasındaki tek yetkililik anlaşmasının kapsamı genişledi. Yapılan yeni anlaşmayla, Rixos'un Türkiye ve  b'da bulunan 10 otelinin 13 pazardaki tek yetkili satıcısı TUI Grubu olacak.

2024 yılından itibaren...

Rixos Hotels ile imzalanan anlaşma sayesinde TUI, önde gelen lokasyonlardaki üst segment otelleri misafirlerine sunma imkanı elde edecek. TUI Grubunun Türkiye'deki büyüme hedefine katkı sunması beklenen anlaşma çerçevesinde, Rixos Grubunun Türkiye ve Hırvatistan'daki 10 oteli 2024 yılından itibaren 13 kaynak pazarda sadece TUI tarafında satılacak.

“Ayrıcalıklı otel portföyü stratejimizi destekliyor”

TUI Grubunun pazar ve hava yolları CEO'su David Burling, "Bölgenin önde gelen otel gruplarından Rixos ile iş birliği yapmaktan heyecan duyuyoruz. Türkiye bizim açımızdan olağanüstü önemli bir destinasyon. Bu anlaşma iş birliğimizi daha da güçlendirmekle kalmayacak aynı zamanda ayrıcalıklı otel portföyü stratejimiz de destekleyecektir." dedi.

Tek yetkili otel sayısı 4’ten 10’a yükseliyor

Anlaşmayla birlikte TUI'nin Rixos'taki ayrıcalıklı otel sayısı 4'ten 10'a yükseliyor. Şirketin Dubrovnik'te bulunan Rixos Dubrovnik ve The Land of Legends tema parkı içinde bulunan Land of Legends Hotel de bunlara dahil.

Akif Tamince: TUI, büyüme hedefimizde önemli bir stratejik ortak

TUI ile uzun yıllara dayanan bir partnerlikleri olduğunu ifade eden Rixos Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Akif Tamince, yeni tek yetkililik anlaşmasının kendileri içim bir sonraki adım olduğunu kaydetti. Tamince "TUI, büyüme hedefimizde önemli bir stratejik ortak. Otellerimizden bazılarını özel olarak TUI misafirlerine sunmaktan heyecan duyuyoruz. Bu büyük adım, TUI ile iş birliğimize olan bağlılığımızı gösteriyor. Gelecekteki yeni iş birlikleri içn sabırsızlanıyoruz." dedi.



Bu Haber 28.03.2023 - 16:16:44 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Yarımkalın

    Akifci 29.03.2023 - 12:26

    Resimde ki Fettah değil ki Akif. Akif'in saçı mı vardı? Bilmiyonuz madem soyisimlerine Yarımkalın da dersiniz siz!

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.