TUI 48 satış acentesini daha kapatıyor

TUI 48 satış acentesini daha kapatıyor
Avrupa'nın en büyük seyahat grubu TUI, 48 satış acentesini daha kapatma kararı aldı.

TurizmGüncel - Dış Haberler

Geçtiğimiz yıl 166 satış acentesini kapatan ve 900 kişiyi işten çıkaran TUI İngiltere, 48 satış acentesini daha kapatma kararı aldı. Bu kararla birlikte TUI'nin İngiltere'deki satış acentesi sayısı da 314'e düşmüş oldu.

Kapatılacak satış acentelerinin hangileri olacağı henüz açıklanmazken, kapanmalardan 273 çalışanın etkileneceği belirtildi. Kapancak acentelerde çalışan personelin şirkete ait diğer acentelerde veya yeni kurulan home-ofis müşteri destek ekibinde görevlendirilebileceği kaydedildi.

Şirketten yapılan açıklamada, İngiliz seyahat endüstrisinin ve cadde mağazalarının belirsizlik nedeniyle eşi görülmemiş bir baskıyla karşı karşıya olduğu belirtildi. Açıklamada, ''Bu nedenle 48 satış acentemizi kapatacağımızı teyit edebiliriz. Acente kapanmalarından etkilenecek personele diğer mağazalarda veya home-ofis müşteri destek ekibinde görev verilecek.'' denildi.



Bu Haber 24.03.2021 - 11:44:51 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Harold Tromp 24.03.2021 - 08:25

    Ve hala çok iyi bir sezon geçeceğimize inanlar var. Dukkanlar kiraya verenler size inandırmaya çalışıyorlar. Yüksek kiralar için çalışıp zarar edersiniz. Bu sezon çok dikkatli olun.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.