Tuğba Güner, Freebird Airlines’ın yeni pazarlama müdürü oldu

Tuğba Güner, Freebird Airlines’ın yeni pazarlama müdürü oldu

Tuğba Güner Freebird Airlines’ta pazarlama müdürlüğü görevine getirildi.


Gözen Holding’in iştiraklerinden Freebird Airlines’ın pazarlama müdürlüğü pozisyonuna havacılık sektörünün deneyimli isimlerinden Tuğba Güner getirildi. Güner, Avrupa’dan düzenlediği turistik seferlerdeki tarifeli uçuş kapasitesini artırma vizyonunda olan markanın tanıtım ve pazarlama faaliyetlerini üstlenecek.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemleri lisans eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi’nde MBA programını bitiren Güner, profesyonel iş hayatına 2003 yılında dDf International ajansında, Türkiye Tanıtım ofisinde görev alarak başladı. Goldaş Kuyumculuk ve Emaar Türkiye’de pazarlama yöneticiliği görevlerinde bulunan Tuğba Güner, son 10 senedir Corendon Airlines’ın kurumsal iletişim ve pazarlama müdürlüğü görevini üstlenmekteydi.

Tuğba Güner konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Türkiye turizmine katkıda bulunan en önemli markalardan biri olan Freebird Airlines’ı zaten yakından takip ediyordum. Uluslararası bir havayolu olan Freebird’ün tarifeli uçuşlardaki kapasitesini genişletme hedefi ile birlikte hem yurtiçinde hem yurtdışında yürüteceği marka ve pazarlama stratejisini deneyimli ve dinamik bir ekiple birlikte daha da ileriye taşımak için çalışacak olmak oldukça heyecan verici” ifadelerini kullandı.



Bu Haber 18.12.2023 - 12:01:42 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.