Transavia Paris ve Lyon'dan İstanbul uçuşlarına başlıyor

Transavia Paris ve Lyon'dan İstanbul uçuşlarına başlıyor

Air France-KLM ortaklığına ait Transavia Hava Yolları, Paris Orly Havalimanından haftada 4 gün, Lyon Saint Exupery Havalimanından ise haftada 2 gün İGA İstanbul Havalimanına direkt uçuşlara başlıyor.


İGA İstanbul Havalimanı tarafından yapılan açıklamada; son olarak hizmet verilmeye başlanan FlyOne, Fly Dubai, Air Arabia, HiSky, Skyup, Pobeda Airlines, Azimuth Airlines, UT Air Aviation, Ural Airlines, Nordwind Pegas hava yolu şirketlerine Transavia Hava Yollarının da eklendiği belirtildi.

Haftada Paris'ten 4, Lyon'dan 2 uçuş

Yapılan açıklamada, İGA'nın Air France-KLM ortaklığına ait Transavia Hava Yolları ile anlaşma imzaladığı bildirildi. Anlaşmaya göre Ekim 2022 sonu itibarı ile, Transavia Hava Yolları, İGA İstanbul Havalimanı’na Paris Orly Havalimanından haftada 4 gün (ORY) ve Lyon Saint Exupery Havalimanından da haftada 2 gün (LYS) olacak şekilde direkt uçuşlara başlıyor.

"60 milyon yolcu hedefini yakalayacağız"

İGA İstanbul Havalimanı Havayolu ve Kargo Pazarlama Direktörü Majid Khan, yolcularına sağladığı üst düzey yolculuk deneyimi ile Avrupa'nın en büyük havalimanları ve hava yollarıyla yakın bir şekilde çalışmalarını sürdüren İGA İstanbul Havalimanının, birçok havalimanını geride bırakarak 2022 yılının sonunda 60 milyon yolcu sayısına ulaşmayı hedeflediğini dile getirdi.



Bu Haber 19.08.2022 - 10:14:09 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.