Trabzon'da 22 ayrı noktada yangın çıktı

Trabzon'da 22 ayrı noktada yangın çıktı

Trabzon'un 10 ilçesinde 22 farklı noktada yangınlar çıktı.


Trabzon'un 10 ilçesindeki 22 farklı noktada yangınlar çıktı. Çıkan yangınlarda bazı evler tahliye edilirken, itfaiye ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucu söndürülebildi.

Akçaabat, Araklı, Arsin, Çaykara, Dernekpazarı, Köprübaşı, Of, Sürmene, Ortahisar ve Vakfıkebir ilçelerinde çıkan yangınlar üzerine Trabzon Valiliği açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

''İlimizin 10 ayrı ilçesinde (Akçaabat, Araklı, Arsin, Çaykara, Dernekpazarı, Köprübaşı, Of, Ortahisar, Sürmene ve Vakfıkebir) bugün (23.12.2019) akşam saatlerinde farklı noktalarda örtü yangınları meydana gelmiş olup, şu ana kadar 22 farklı noktada çıkan yangınlar ekiplerimizin müdahaleleriyle söndürülmüştür.

Vali İsmail Ustaoğlu başkanlığında oluşturulan kriz merkezi marifetiyle, ekiplerimizin yangınlara müdahaleleri hassasiyetle takip ve koordine edilmektedir.

Meteorolojik verilere göre, ilerleyen saatlerde rüzgârın şiddeti ve hava sıcaklığında artış beklendiğinden, vatandaşlarımızın yangınlara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.''



Bu Haber 24.12.2019 - 07:57:43 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.