Tolga Cömertoğlu: Ereken rezervasyonlara bir müddet veda edeceğiz

Tolga Cömertoğlu: Ereken rezervasyonlara bir müddet veda edeceğiz
Delphin Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Cömertoğlu, 2021 sezonuna ilişkin açıklamalarda bulundu. 2022 yılına rezervasyon aldıklarını kaydeden Cömertoğlu, erken rezervasyonlara bir müddet veda edileceğini de kaydetti.

''Otelleri ağzına kadar doldurmadık''

MYGazete.com Genel Yayın Yönetmeni Mevlüt Yeni'nin canlı yayınına konuk olan Delphin Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Cömertoğlu, pamdeni döneminde otellerini sadece 3 ay açtıklarını, genelgeler ve kaliteli hizmet çerçevesinde doluluğu yüzde 65'le sınırlandırdıklarını belirtti. Otelleri ağzına kadar doldurmadıklarını ifade eden Cömertoğlu,  ''Para kazanmak için değil çalışma arkadaşlarımıza aidiyet duygusu hissettirmek, misafirlerimize eski tatil yuvalarını unutturmamak için tesisleri açtık.'' dedi.

''Hiç görmediğimiz bir şey: 2022'ye rezervasyon geliyor''

2021 rezervasyonlarının 2019'a kıyasla yüzde 27-30 geride geldiğini kaydeden Tolga Cömertoğlu, 2019 yılının rekor bir yıl olduğunun altını çizdi. Cömertoğlu, ''Erken rezervasyonlara artık bir müddet veda edeceğiz. Gelen rezervasyonlar da tamamen haziranın başından başlıyor, ekime kasıma kadar devam ediyor. Hiç görmediğimiz şey; 2022 senesine rezervasyon geliyor.” ifadelerini kullandı.

''Sezon mayısta, haziranda açılırsa fiyatlarda indirim olmaz''

Cömertoğlu, 2021 yılında otel fiyatlarında değişiklik olup olmayacağı sorusuna ise, “Biz otel fiyatlarında şu anda bir indirim yapmadık. Ama bazı aksiyonlar olabilir. Fakat sezon mayısta, haziranda açılırsa aksiyon olmaz. Yani indirimler olmaz. Fiyatlar şu an geçen sene ve 2019 senesiyle aynı gidiyor.” yanıtını verdi.


Bu Haber 15.02.2021 - 13:33:42 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Birol denizli 20.02.2021 - 05:11

    Değerli patronumuz syn tolga cömertoğlu çalışanlarının haklarını her zaman savunan koruyan kollayan adaletli ve mağdur etmeyen vicdanlı biridir. 14 yıldır cömertoğlu ailesinin ekmeğini yiyen biri olarak rabbim kazançlarını sağlıklarını daim etsin.

  • necati günes 17.02.2021 - 10:32

    yav arkadaş..geçen sene virüs çıktığında martta bile turizm başlayacak diyolardı.nedir bu polyannacılık yau.?? acentalar batıyo oteller kapatıyo herkes destek bekliyo yurtdışında bizimkiler de aman kimsenin sesi çıkmasın diye milyonlarca turist gelecek falan diyolar.geçen senenin aynısı olacak..ufak bi kıpırdanma,gevşemeden dolayı vaka artışı sonra uçuş kısıtlaması sonra da kapanma gene..daha aşı yaygınlaşmadı..herkes önlemini alsın turizmci iş bulamıyor,yazın bırakıp gider ya da tecrübesi yok diye kimse işe giremiyor herkes evde oturuyor.madem bu kadar güllük gülistanlık her şey buyrun herkes kadrosunu oluştursun şimdiden.ama yok.bu beyfendiye bişi demiyorum genelden bahsediyorum...birazda çalışanlara yer verin sayfalarınızda hep yöneticilerin,otel sahiplerinin profilleri görünsün diye ne şiş yansın ne kebap iki fotom gözüksün demeçlerinden bıktık.butun turızm içerikli haber siteleri aynı.

  • mahmut tuncer 16.02.2021 - 11:52

    Ereken rezervasyon ?

  • Adem kırpık 16.02.2021 - 10:40

    Herşey den önce personelini düşünen nadir ötelerden biri teşekkürler

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.