Titanic otellerinden okullara ‘stajyer ziyaretleri turnesi’

Titanic otellerinden okullara ‘stajyer ziyaretleri turnesi’

Türkiye’de 10, Almanya’da 3 otelle faaliyet gösteren Titanic Otelleri, okullara ‘stajyer ziyaretleri turnesi’ düzenledi.


Türkiye’de ve Almanya’da toplam 13 oteli bünyesinde barındıran ve yeni otel yatırımları devem eden Titanic Otelleri, kalifiye personel sıkıntısını aşmak amacıyla okullara ‘stajyer ziyaret turneleri’ düzenledi. Üniversite ve lise denginde toplam 18 okulu ziyaret eden Titanic Hotels’in insan kaynakları yetkilileri, hem öğrencilere turizmi anlattı hem de iş arama/iş bulma konusunda sunumlar yaptı.

Yapılan ziyaretler sonucunda 450 stajyeri bünyesine kattıklarını belirten Titanic Hotels yetkilileri, staj sonrası işe alımlarda stajyerlere öncelik verildiğini söyledi. Titanic’in insan kaynakları yetkilileri ayrıca, işe başlayan stajyerlere eğitim ve gelişim departmanı tarafından misafir memnuniyeti, kişisel gelişim ve kariyer planlama alanlarında eğitim verdiklerini ifade etti.

2020 yılı için okul ziyaretlerine şimdiden başlayan Titanic insan kaynakları yöneticileri, hedeflerinin 25 okul ziyareti ve 600 stajyer almak olduğunu söyledi.



Bu Haber 04.12.2019 - 10:53:10 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.