Titanic Mardan Palace personelde hangi kriterleri arıyor?

Titanic Mardan Palace personelde hangi kriterleri arıyor?

25 Nisan’da kapılarını açmaya hazırlanan Titanic Mardan Palace, 9 Şubat’ta bir kariyer günü düzenledi. Şirketin İK Direktörü Çağatay Erdoğan, birlikte çalışacakları personelde aradıkları başlıca kriterleri de açıkladı.


Hem mavi hem de beyaz yaka olmak üzere tüm pozisyonlarda işe alımların yapıldığı Titanic Mardan Palace, Kariyer Günü organize etti. 9 Şubat’ta gerçekleşen, tüm departmanlardan toplam 1000 kişiye istihdam sağlayacak Kariyer Günü’ne 1250 kişi katıldı. Çevre il ve ilçelerden de katılımın yoğun olduğu Kariyer Günü’nde tüm departmanlar için işe alım yapıldı. Yoğun olarak ön büro, yiyecek-içeçek departmanı ve kat hizmetleri pozisyonlarına başvuru oldu.

Tüm yöneticilerin hazır bulunduğu Kariyer Günü’nde, adaylar canlı piyano ve trio performansı eşliğinde dünya mutfaklarından seçme lezzetlerin sunulduğu açık büfe ikramlarla karşılandı. Verimli ve keyifli geçen görüşmeler tüm gün devam etti.

''İYİ KALPLİ, TEKNİK BECERİLERİ GELİŞKİN...''

“İşe alımlarda öncelik özür dilemeyi bilenlerde”

Titanic Hotels Grup İK Direktörü Çağatay Erdoğan; “İşe alımlarda en çok dikkat ettiğimiz husus ekip arkadaşımızın güler yüzlü olması. Titanic Mardan Palace’ta, iyi kalpli, hoş görülü ve nazik bir tutum bizim için daha da önemli olacak. Bir çalışanın evinde çiçek yetiştirmesi, kırık bir kalp karşında özür dilemeyi bilmesi, bir sokak hayvanına ev sahipliği yapması ve çevresine karşı duyarlı olması önceliğimiz olacak. İnanıyoruz ki iyi kalpli ve teknik becerileri olan çalışanların bulunduğu ortamın ücret ile ölçülemeyen bir kutsal havası vardır.” şeklinde konuştu.

Ttianic_mardan1



Bu Haber 12.02.2019 - 08:56:31 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • ali kalender 13.02.2019 - 11:01

    mesela soyle düşünün çağatay bey bir insan 6 ay çalıştığı yerden maaşını alamamış üstelik iflas ettik diye işten çıkartılmış hiç bir hakki ödenmemiş hiç insan kaynaklar i olarak böyle bir insanla tanıştınız mı evinde çiçek yetiştirmeye benzemez çıkmışsınız burda palavra salliyorsunuz

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.