Titanic Hotels’de yeni yıl ihtişamla karşılanıyor

Titanic Hotels’de yeni yıl ihtişamla karşılanıyor

2022’yi unutulmaz bir geceyle karşılamak ve birbirinden özel şovlarla kusursuz bir geceye tanıklık etmek için Tıtanıc Hotels yılbaşı programlarını kaçırmayın! Birbirinden renkli konukların eğlenceli müzikleriyle sahne alacağı gecede, enfes gala menülerini tadarak yeni yıla Titanic Hotels’de merhaba deyin…


Titanic Hotels’in Antalya’daki otelleri her yıl olduğu gibi bu yıl da sürprizlerle dolu bir yılbaşı programı hazırladı;

Titanic Mardan Palace; yeni yılı görkemli bir sarayın gerçek lüks ve ihtişamıyla, muhteşem bir yeni yıl balosu ile karşılıyor.  Dünyadan ve Türkiye’den modern, pop, her tarz müziğe  hayat veren İskender Paydaş ve Orkestrası’nın muhteşem performansı bu özel geceyi tadına doyulmaz güzellikte bir müzik şölenine dönüştürüyor.

Antalya’da kar yağmaz demeyin Titanic Mardan Palace sizin, hayranlık uyandıran ambiyansta yapay  kar altında, Pyro ve Lazer Show dans gösterileri ile yeni yılı karşılamanız için her şeyi düşünmüş. Gecenin ilerleyen saatlerinde  ise etkileyici tasarımı ve ışık efektleri ile sihirli bir etki bırakan dünyaca ünlü Monkey Club’da  “Galactic Yeni Yıl Partisi” ile eğlence, sabahın ilk ışıklarına kadar devam ediyor…

Yeni yılınızı keyifle karşılamak ve unutulmaz kılmak için efsanevi yeni yıl haftasında Titanic Mardan Palace’ta konaklamanız için bir çok nedeniniz var;  geniş alana yayılan kapalı havuz ve bahçe içerisinde ısıtmalı havuzda yüzme keyfi, gözalıcı dekorasyonu ile BeFine Spa ‘da arınma programları, Dünya mutfaklarından geleneksel Türk Mutfağına uzanan ödüllü şeflerin hazırladığı lezzetler, zengin lezzet çeşitleri ile donatılan açık büfe brunchlar, tüm güne yayılan Classic Trio Muzik,  Piano performansları, Noel kokteyli, canlı müzik eşliğinde Noel Akşam Yemeği, etkileyici ambiyansı ile Monkey Club’ta  Dj performansları, dans showları, Secret Forest Party daha neler neler hepsi sizi bekliyor.

Çocuklarınız için de en eğlenceli, en heyecanlı, en maceralı yılbaşı tatili Tini Kids Club’ta. Harika bir tatil geçirmeleri için;  Morning Gym,Handicraft Christmas Card, Cinema Time,Musical Games, Mini Disco,  Magic Show,New Years Mask, Balloon Twisting Class, Juggler Show,Olimpic Games,New Year Celebration & Gift Time, Treasure Hunting, Juggler Show onları bekliyor.

Titanic Deluxe Golf Belek, yeni yılı çam ormanlarının arasında doğayla iç içe, yılbaşı coşkusunu yansıtan ışıl ışıl dekorasyonuyla karşılıyor. Müthiş sahne performansları, enfes tema geceleri, dj partiler, brunchlar, Akdeniz doğasının tadını çıkaracağınız  spor aktiviteleri ve atölyeler ile şahane bir yılbaşı eğlencesi sunuyor. 

Coşkulu bir yeni yıl bandosu, yılbaşı bingosu, ışıltılı yılbaşı kokteyleri, enfes lezzetlerin seçkin sunumuyla “yılbaşı gala yemeği” Ezgi Ayçe konseri ve Dj Sky Özel Performansı yeni yıla unutulmaz anlarla girmeye davet ediyor. Tabii çocuklarınız için de eğlenceli aktivitelerin düşünüldüğü Tini Kids Club’da mini disco, komedi sihirbaz, balon adam ve palyaço, özel turnuva ve müzikli oyunlar ile doyasıya eğlence seçenekleri sunuluyor. Yeni yıla sevdiklerinizle keyifle girmek için yerinizi ayırtabilirsiniz.

Titanic Beach Lara, masmavi deniz manzarasının büyüleyici güzelliği ve dünyaca ünlü Lara kumsalının gemi temalı eşsiz mimarisi eşliğinde 2022’ye merhaba demek için misafirlerini bekliyor. Yılın son gününü Murat Alpsü ve Orkestrası ile yılbaşı gecelerinin vazgeçilmezi olan oryantal dans gösterisi eşliğinde karşılamak için yerinizi ayırtabilirsiniz. Tini Kids Club’da eğlenceli oyunların da düşünüldüğü gecede dans partisi, Noel Baba, sihirbaz, çocuk sineması ile doyasıya eğlence minikleri bekliyor.



Bu Haber 03.12.2021 - 14:33:24 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Serdar yanli 04.12.2021 - 04:48

    SAHIBI ve YAKALSIK 1200 personelin AHINI almış bir tesis bence yok hükmündedir mahkemeler sürüyor hala bunların yaptığı habere bakin AYIP biraz allahtan korkun..

  • Sevgi sal 04.12.2021 - 04:46

    Yahuu bu pahalılikta yılbaşı eğlencesi mi olur PANDEMI hala devam ediyor salgın hastalık var lütfen böyle habermi olur biraz edep yahu

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.