Titanic Hotels’de yeni yıl

Titanic Hotels’de yeni yıl

Titanic Hotels’in İstanbul ve Antalya’daki otelleri her yıl olduğu gibi bu yıl da sürprizlerle dolu bir yılbaşı programı hazırladı. Birbirinden renkli konukların eğlenceli müzikleriyle sahne alacağı gecede, enfes gala menülerini tadarak yeni yıla Titanic Hotels’de merhaba diyebilirsiniz.


Titanic Port Bakırköy, yılbaşının klasiği olan oryantal dans gösterisi ve zengin yılbaşı menüsü eşliğinde iki farklı program sunuyor. Otelin en üst katında bulunan büyüleyici deniz manzarasına sahip Compass Restaurant’ta dillerden düşmeyen Türkçe şarkılarla Tuğba Lofçalı ile orkestrası ve DJ performansı için 359 TL’ye, şık ve gösterişli balo salonunda yerli ve yabancı popüler şarkılardan oluşan eğlenceli repertuvarı ile Hande Gençörnek ve DJ performansı için 339 TL’ye yerinizi ayırtabilirsiniz. 2019’un ilk sabahına Titanic Port Bakırköy’de uyanmak içinse 219 Euro’dan başlayan konaklama paketlerinden yararlanabilirsiniz. 

Paket kapsamında 2 kişi yılbaşı gala katılımı, deniz manzaralı odada 1 gece konaklama, yeni yıl brunch’ı ve BeFine Sports & Spa’da fitness alanı, havuz, sauna, jakuzi ve buhar odası kullanımı sunuluyor. 

Detaylı bilgi ve rezervasyon için 0212 413 70 00 veya 0543 939 87 75

Titanic Business Kartal’da yılbaşı gecesi sevilen şarkılarıyla Haydar Yılmaz ve orkestrası sahne alıyor.  DJ performansı, çocuklar için özel hazırlanan menüler ve gösteriler eşliğinde çocukların da eğlenceli zaman geçireceği yılbaşı gecesi 289 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yeni yılın ilk gününe Titanic Business Kartal’da uyanmak isterseniz yılbaşına özel konaklama paketinden 480 TL’ye yerinizi ayırtabilirsiniz.

Detaylı bilgi ve rezervasyon için 0216 453 50 50 veya 0543 939 87 70

Titanic Business Golden Horn’da 31 Aralık gecesi Sibel Mirkelam ve orkestrası sahne alıyor. Yılbaşı gecelerinin vazgeçilmezi oryantal dans gösterisi, DJ performansı ve zengin gala menüsü eşliğindeki yeni yıl eğlencesi için 300 TL’den başlayan fiyatlarla rezervasyon yaptırabilirsiniz. 2019’un ilk gününe Titanic Business Golden Horn’de merhaba demek için özel konaklama paketinden brunch dahil 520 TL’den başlayan fiyatlarla faydalanabilirsiniz. Detaylı bilgi ve rezervasyon için: 0212 467 81 00 veya 0543 939 87 71

BeFine Spa birbirinden özel hediyelerle misafirlerini bekliyor

Titanic Downtown Beyoğlu, Titanic Port Bakırköy, Titanic Business Golden Horn ve Titanic Business Kartal’da hizmet veren BeFine Spa’da 25-31 Aralık tarihleri arasında yeni yıl haftası boyunca tüm bakım ve masajlarda yüzde 30 indirim uygulanıyor.

Yeni yılda sevdiklerinize özel bir sürpriz yapmak, yenileyici bakımlar hediye etmek isterseniz BeFine Spa hediye çeklerini kullanabilirsiniz. En az 10 hediye çeki alarak yüzde 20’den başlayan indirim fırsatlarından da yararlanabilirsiniz.

Yeni yıla Antalya’da “merhaba” deyin

Yeni yılı sevdiklerinizle birlikte Antalya’da Titanic Hotels’in eğlenceli programlarıyla karşılayın.

Titanic Deluxe Belek, yeni yılı çam ormanlarının arasında doğayla iç içe, eşsiz, büyüleyici deniz manzarası eşliğinde Blue Notte Yılbaşı Orkestrası ve DJ Gökhan Yavuz ile karşılıyor. Çocuklar için de eğlenceli aktivitelerin düşünüldüğü Tini Kids Club ile mini discoda komedi, sihirbaz, balon adam ve palyaço ile doyasıya eğlence seçenekleri sunuluyor. Yeni yıla sevdiklerinizle keyifle girmek için yerinizi ayırtabilirsiniz.

Titanic Beach Lara, masmavi deniz manzarasının büyüleyici güzelliği ve dünyaca ünlü Lara kumsalının gemi temalı eşsiz mimarisi eşliğinde 2019’a merhaba demek için misafirlerini bekliyor. Yılın son gününü Murat Alpsü ve orkestrası ile yılbaşı gecelerinin vazgeçilmezi olan oryantal dans gösterisi eşliğinde karşılamak için yerinizi ayırtabilirsiniz. Tini Kids Club’da eğlenceli oyunların da düşünüldüğü gecede dans partisi, Noel Baba, sihirbaz, çocuk sineması ile doyasıya eğlence minikleri bekliyor.



Bu Haber 19.12.2018 - 14:14:48 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.