Titanic Hotels, sonbaharda da misafirlerini bekliyor

Titanic Hotels, sonbaharda da misafirlerini bekliyor

Titanic Hotels, sonbahar sezonunda da misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.


Ekim ayında yaz havasını sürdürmek isteyenler için Titanic Hotels, Antalya’daki üç tesisinde sezonu uzatıyor. Titanic Deluxe Golf Belek, Titanic Deluxe Lara ve Titanic Mardan Palace, farklı konseptlerde konaklama ve dinlenme imkânları sunmaya devam ediyor.

Belek’te yer alan Titanic Deluxe Golf Belek, golf sahaları ve Beşgöz Nehri çevresindeki doğayla iç içe konumu sayesinde sakin bir tatil ortamı sağlıyor. Tesiste yürüyüş, koşu, SUP board ve paddle board gibi doğa aktiviteleri yapılabiliyor. Geniş spor alanları ve sahildeki açık hava fitness alanı da misafirlerin kullanımına açık.

Titanic Deluxe Lara, deniz kenarındaki konumu ve geniş yaşam alanlarıyla öne çıkıyor. Tesisin restoranlarında açık büfe ve à la carte seçenekleri sunuluyor.

Titanic Mardan Palace ise mimarisiyle dikkat çeken bir diğer tesis. Oteldeki Mykonos Beach Club, dinlenme alanları ve kokteyl servisiyle misafirlere alternatif bir sahil deneyimi sunuyor.

Titanic Hotels bünyesindeki restoranlarda dünya mutfaklarından örnekler yer alıyor. Ayrıca spor etkinlikleri, spa hizmetleri ve çeşitli aktivitelerle konuklara farklı tatil seçenekleri sağlanıyor.

Ekim ayı boyunca üç otelde de yaz sezonu programı devam ederken, deniz, doğa ve dinlenme olanaklarıyla sonbaharda da tatil atmosferi sürüyor.



Bu Haber 17.10.2025 - 14:39:08 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.