Titanic Hotels personel politikasını değiştiriyor: Sıcak bir aile ortamı

Titanic Hotels personel politikasını değiştiriyor: Sıcak bir aile ortamı
Titanic Hotels İK Direktörü Çağatay Erdoğan, şirketin personel politikasında değişikliğe gittiğini açıkladı. 2019 yılında 2 binin üzerinde yeni personel işe alacaklarını kaydeden Erdoğan, şirketin personel politikasında değişikliğe gittiklerini ifde etti.

Titanic Hotels’in 2019 yılında 2 bin 50 yeni personel işe alacağını kaydeden Çağatay Erdoğan, ‘'Titanic Deluxe Golf Belek için 400, Titanic Beach Lara için 150, Bodrum’da bulunan Titanic Deluxe Bodrum için 500, nisan ayında açmayı planladığımız Titanic Mardan Palace için ise 1000 kişiye istihdam sağlayacağız. Hem mavi yaka hem de beyaz yaka personel için alım yapacağız. 2019’un yaz sezonunda ise tüm grup çalışanlarının sayısı 5 binin üzerinde olacak.'’ dedi.

''KALİFİYE PERSONEL TÜRKİYE'YE GERİ DÖNÜYOR''

2016 ve 2017 yılındaki daralma nedeniyle sektörden kopan kalifiye personelin yeniden sektöre dönmeye başladığını kaydeden Erdoğan, ‘’Özellikle Azerbaycan, Katar, Dubai bölgelerinde çalışmayı tercih eden yetenekli yöneticilerin Türkiye pazarında çalışmaya geri dönüşlerini gözlemliyoruz.’’ ifadelerini kullandı.

''PERSONEL POLİTİKAMIZDA DEĞİŞİKLİĞE GİDİYORUZ''

Hürriyet'ten Burcu Özçelik Sözer'e konuşan Erdoğan,Titanic Hotels'in yeni personel politikası ile ilgili de bilgi verdi. Erdoğan, ''Çalışanlar sektörden ne bekliyor?'' sorusuna, ''Tabii ki aylık ücret tutarı öncelikli tercih sebebi. İkinci tercih sebebi ve bizim en çok önemsediğimiz iyi davranılan ortam. Çalışan kendisine iyi davranılan ve temel insani değerlerin yaşatıldığı, sıcak bir aile ortamı bekliyor. Titanic Grup olarak 2019 yılı itibari ile işe alım politikamızda ve kalifiye çalışan tanımlamamızda bazı değişikliklere gideceğiz. İyi kalpli, hoş görülü ve nazik bir tutum bizim için daha da önemli olacak. Bir çalışanın evinde çiçek yetiştirmesi, kırık bir kalp karşında özür dilemeyi bilmesi, bir sokak hayvanına ev sahipliği yapması ve çevresine karşı duyarlı olması önceliğimiz olacak. İnanıyoruz ki iyi kalpli ve teknik becerileri olan çalışanların bulunduğu ortamın ücret ile ölçülemeyen bir kutsal havası vardır.'' diye konuştu.

HER YIL 300 ÖĞRECİYE STAJ VERECEK

Etiler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile imzaladıkları protokol çerçevesinde her yıl yaklaşık 300 öğrenciye staj vereceklerini ve staj imkanı sağladıkları öğrenilerden her yıl 75'ini Titanic bünyesine katacaklarını aktaran Erdoğan, gençlerin sektöre olan ilgisinin düşük olduğunu söyledi. Erdoğan, ''Bunun sebepleri arasında yaz döneminde çalışıp, kışın işsiz kalma gibi faktörler söz konusu. Özellikle Akdeniz ve Ege bölgelerindeki otellerin kışın kapalı olması bunun sebepleri arasında gösterilebilir.'' ifadelerini kullandı.




Bu Haber 29.01.2019 - 08:40:53 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.