Titanic Hotels konaklama sektörünün en büyük ikinci ihracatçısı

Titanic Hotels konaklama sektörünün en büyük ikinci ihracatçısı

Türkiye İhrcatçılar Meclisi tarafından düzenlenen İhracat Şampiyonları Ödül Töreni'nde 2.'lik ödülünün sahibi Titanic Hotels oldu.


Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) 21 Aralık’da düzenlediği ödül töreni Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşti. TİM'in, Türkiye’nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Araştırması kapsamında, Titanic Hotels 2017 yılı hizmet ihracatı kategorisinde 2.’lik ödülünün sahibi oldu.

Ödülünü Ticaret Bakanı Sn. Ruhsar Pekcan ve Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sn.Zehra Zümrüt Selçuk ‘un elinden alan Titanic Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün; “Aldığımız ödüller bizleri motive edici etkiye sahip. Ülkemizin geleceğine inanarak yatırımlarımıza hız kesmeden önümüzdeki süreçte de devam edeceğiz” dedi. 

ödül3

EGE VE AKDENİZ'DE RESORT HOTEL HİZMETİ SUNUYOR

Dünya'nın en çok tercih edilen destinasyonlarında 4 resort, 10 şehir oteli ile dünya standartlarında hizmet sunan Titanic Hotels, Antalya'da bulunan Titanic Deluxe Golf Belek, Titanic Beach Lara , Mardan Palace Titanic ile Bodrum’da bulunan Titanic Deluxe Bodrum’la resort hotelleri hizmeti sunuyor. 

kucuk toplu9

TÜRKİYE'DE VE ALMANYA'DA ŞEHİR OTELLERİ VAR

İstanbul’daki Titanic Business Golden Horn, Titanic Business Kartal, Titanic Port Bakırköy, Titanic City Taksim, Titanic Comfort Şişli, Titanic Downtown Beyoğlu ve Almanya’da bulunan  Titanic Comfort Mitte, Titanic Gendarmenmarkt Berlin, Titanic Chaussee Berlin ile şehir hotelleri hizmeti sunuyor. 

ZENGİN BİR MUTFAĞI VAR

BeFine Sports&SPA ile otellerinde fitness ve spa hizmetlerini bir arada yürüten Titanic Hotels, bünyesinde İtalyan mutfağı, ızgara ve Anadolu lezzetlerinden oluşan 3 farklı konseptte restoran bulunduruyor. Pascarella Cafe&Bistro,  Hasır A la Carte, Beef Grill Clup By Hasır öne çıkan restoranları arasında yer alıyor.

büyük toplu2



Bu Haber 24.12.2018 - 09:18:24 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.