Titanic Grubunun yeni oteli Cullinan Belek kapılarını açtı

Titanic Grubunun yeni oteli Cullinan Belek kapılarını açtı

Titanic Grubunun Antalya'daki yeni oteli Cullinan Belek, ilk misafirlerini ağırladı.


3 gün boyunca iş ortaklarına keyifli bir hafta sonu yaşatanTitanic Grubunun yeni oteli Cullinan Belek ilk misafirlerinden tam not aldı.

A’dan Z’ye tüm ayrıntıları düşünerek iş ortaklarına keyifli bir hafta sonu yaşatan Cullinan Belek eğlenceli şovlar, eşsiz lezzetler ve ayrıcalıklı hizmetleri ile misafirlerinden tam not aldı.

6 ala carte restoran  

Cullinan Belek gastronomi ekibi, Türk ve dünya mutfaklarının özenle seçilmiş lezzetlerini bir araya getirerek misafirlerine eşsiz bir gastronomi deneyimi de sunacak. Otelin dört adet farklı dizayn edilmiş oturma alanı ile genel açık büfe restoranında her damak tadına göre bir lezzete ulaşmak mümkünken dileyenler için İtalyan mutfağından Uzak Doğu mutfağına farklı seçenekler hazırlayan 6 adet ala carte restoranı da hizmet verecek. Her biri farklı konsepte sahip şık detaylar ile dekore edilmiş barları ve pastanesinde de kusursuz kokteyller, premium koleksiyonundan çok cazip içkiler ve lezzetler misafirleri bekliyor olacak. 
 
Üst düzey gusto  

Otel hem gündüz hem de gece eğlenceleriyle misafirlerine unutulmaz bir tatil yaşatmayı hedefliyor. Gündüz dinamik su macerası ile Aquapark tatilin en heyecanlı aktiviteleri olurken Cullinan Belek’te geceler ise üst düzey gustoya hitap eden eğlence anlayışıyla her noktada farklı bir müzik, show ve partilerle renklenecek. 
 
600 metre uzunluğunda plaj  

Suyla gelen sınırsız bir eğlence vadeden otelde havuzlar Akdeniz’in yeşil ve mavilikleri ile kusursuzca bütünleşip, adeta denize bakan bir balkon şeklinde tasarlanmış. Suyun büyüsüne kapılacağınız ana havuz, çocuk havuzu kapalı havuz, kapalı çocuk havuzu, aquapark havuzu, aktivite havuzunun yanı sıra lagoon golf, lagoon beach, sahil L havuzu, swim up, lobi kat swim up, golf club olmak üzere farklı zevklere hitap eden havuzlar eğlenceli bir yüzme keyfi sunacak. Ayrıca 600 metre uzunluğunda, yeşilin içinde kristal mavi sular ile sarmalanan bir plaja sahip otel, şık tasarımlı güneşlenme alanları ve iskelesiyle de dikkat çekecek. 

Dünyaca Ünlü Lisanslı çocuk showları

Otelin çocuk kulübü gece yarısı ikiye kadar hizmet verecek. Çocukların ilgisini çekecek cıvıl cıvıl bir dekorasyonun hakim olduğu çocuk kulübünde uzman ve eğitimli bir ekip farklı yaş gruplarına yönelik oyun ve aktiviteler ile hizmet verecek. Lisanslı çocuk show aktiviteleri, dünyaca lider oyun ve oyuncak üreticisi HasBro güvencesiyle çok sevilen geniş kapsamlı Transformers ve Snoopy etkinlik ve çocuk showları, özel uyku odaları, kum havuzu çocuk kulübünün öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor. Çocuklara doğayı sevdirmeyi amaçlayan Hüseyin Çağlar İnce ile “Doğadabuan” isimli doğa gözlemi ve atölyeleri ise otelin farklılaşan hizmetleri arasında. 
 
8 bin metrekarelik SPA 

Otelin 8000 metrekarelik ferah bir alana yayılan E’space Spa  dünya standartlarında hizmet kalitesi ile misafirlerini ağırlayacak. Yeşil ve mavinin huzur veren birlikteliği ile dekore edilmiş, renk, doku ve ışık kavramlarının görsel algıyı etkileyen tasarım ögeleriyle zenginleşen büyüleyici bir spa konforu yaşatacak. Bir yandan son derece gelişmiş teknolojinin kullanıldığı fitness ekipmanları, bir yandan doğanın içinde yemyeşil yürüyüş parkurları ile farklı zevklere hitap eden spor olanakları sunacak. Hatta dileyen misafirler odalarında kendi özel ortamlarında spor yapabilecek. Koşu bandı, bisiklet ve içerisinde fonksiyonel spor aletlerinin olduğu bir spor çantası ile kişiye özel olarak misafirin kendi odasında bir spor alanı yaratılabilecek.  

Eşsiz golf deneyimi

Türkiye’de bir tarafı deniz bir tarafı nehir tek golf sahasına sahip olmasıyla da büyük bir öneme sahip Cullinan Belek, Toros Dağları manzarası ile eşsiz bir golf deneyimi sunuyor. Dünyanın en önde gelen golf sahası tasarım firması olan European Golf Design tarafından 36 çukur olarak yeniden dizayn edilen Cullinan Links Golf Club, çok özel ve farklı sahası ile öne çıkıyor. 



Bu Haber 30.06.2022 - 13:24:12 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.