Titanic Grubunun otelleri yüzde 10'luk dilime girdi

Titanic Grubunun otelleri yüzde 10'luk dilime girdi

Dünyanın en büyük seyahat platformu TripAdvisor’un gezginlerine her yıl düzenlediği anketlere göre belirlenen “ TripAdvisor Travelers’ Choice 2021” ödülünü Titanic Hotels’in 8 oteli birden kazandı. Bu ödülle Titanic Hotels dünya otelleri arasında ilk yüzde 10’luk başarı dilimine yerleşmiş oldu.

Son 12 ayda TripAdvisor'da harika gezgin yorumları kazanan, dünya çapındaki gezginlere sürekli olarak harika deneyimler sunan işletmeleri kutlama niteliğindeki bu ödülü, Titanic Hotels bünyesinde yer alan Titanic Deluxe Golf Belek, Titanic Beach Lara, Titanic Mardan Palace, Titanic Deluxe Bodrum, Titanic City Taksim, Titanic Port Bakırköy, Titanic Business Kartal ve Titanic Gendarmenmarkt Berlin almaya hak kazandı.

TripAdvisor Ticari Direktörü Kanika Soni yaptığı açıklamada "2021 Travellers Choice Ödülleri'nin tüm kazananlarını tebrik ediyoruz" dedi.

Geçen yılın turizm işletmeleri için son derece zor olduğunu kaydeden Soni, ‘’Beni etkileyen şey, işletmelerin bu zorluklara nasıl uyum sağladıkları, yeni temizlik önlemlerini nasıl uyguladıkları, sosyal mesafe kurallarını nasıl uyguladıkları ve konuk güvenliğini önceliklendirmek için teknolojiden yararlanmaları oldu. Travellers Choice Ödülleri, değişen müşteri beklentileri ve yeni çalışma yöntemlerinde bile her seferinde kaliteli deneyimler sunarak sürekli olarak mükemmel olan işletmeleri vurgular. Gezgin müşterilerden gelen tam bir yıllık incelemelere dayanan bu ödül, bir pandeminin ortasında konuklara sağladığınız harika hizmet ve deneyimi anlatıyor.’’ ifadelerini kullandı.



Bu Haber 18.05.2021 - 12:33:33 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Joshua Jefferson 05.06.2021 - 09:55

    Onur Koksal is not the right person for the CFO job.... he has not experience in the Hotels and restaurant business......

  • ERKAN ARI ESKI YONETICI 19.05.2021 - 03:21

    Mardan palace cok kaliteli bir tesis di ama şuan herşey eski yipranmış vaziyette tesis komple elden geçirilmeli bu kış ben bir yönetici olarak böyle görüyorum fiatlar uçmuş gitmiş tavan yapmış fiatlar düşürülmeli ve yerli turiste kapılar açılmalıdır.tskler

  • Ayhan bilir 19.05.2021 - 12:54

    Titanic grubu kendine barut grubunu örnek almalı yönetim ve yönetmek kurumsal olmak çekirdek kadro ve PROF yöneticilerle olur tabiki en az 3 dil bilen kisi gn mdr olmalı master ve enaz 30 sene tecrübe lazım bu işlere COsTU dusurerek bir otel patrona sirin gorunmek icin yönetilemez müşteri memnuniyeti esas alınmalıdır.

  • Serdar yanli 19.05.2021 - 02:39

    Titanic grubu gerçekten çekirdek kadro ve YONETIM kadrolarını çok iyi seçmeli bu isi hakeden kişiler o otelleri yönetmeli hatırla falan kimse ise alınmamalı aksi taktirde çok zarara uğrar ve müşteri kaybeder barut grubunu örnek almalı bence............

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.