Titanic Deluxe Bodrum’dan yangınla ilgili açıklama

Titanic Deluxe Bodrum’dan yangınla ilgili açıklama
Bodrum’un Güvercinlik bölgesinde çıkan ve otelleri tehdit eden yangınla ilgili Titanic Deluxe Bodrum’dan açıklama geldi.

Bodrum’un Güvercinlik bölgesinde çıkan otellerin kapısına dayanan yangın sonrası, otellerde konaklayan misafirler deniz yoluyla tahliye edilmişti. Bu otellerden Titanic Deluxe son duruma ilişkin açıklamada bulundu.

Titanic’in açıklaması şöyle:

“Bodrum’a bağlı Güvercinlik bölgesinde 29 Temmuz 2021 saat 14:30 sıralarında ormanlık alanda başlayan yangın, Titanic Deluxe Bodrum otelimizin çok yakınına kadar ulaşmıştır.

Yerel yetkililer ile sürekli olarak işbirliği halinde olan ekibimiz öncelikle misafirlerimizin can güvenliğini sağlamıştır. Otelimizde konaklamakta olan tüm misafirlerimiz, tedbir amacıyla deniz yolu ile güvenli bir şekilde tahliye edilmiştir.

Otel sınırları içerisinde fazla sayıda bulunan yangın hidrat sistemi sayesinde yangının otele sıçraması engellenmiştir. Tarım ve Orman Bakanlığı’nın da hızlı müdahalesi ile yangın kısa sürede kontrol altına alınmıştır.

Otelimizde herhangi bir hasar bulunmamakla beraber yerel yetkililerin risk geçtiğine dair bildirimde bulunmaları halinde misafirlerimiz otele tekrar alınacaktır.

Türkiye’nin farklı bölgelerinde başlayan orman yangınlarının kısa sürede kontrol altına alınmasını temenni ederiz.”



Bu Haber 29.07.2021 - 21:56:47 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.