THY ve Pegasus tahliye uçuşlarında süreyi uzattı

THY ve Pegasus tahliye uçuşlarında süreyi uzattı

Türk Hava Yolları ve Pegasus, deprem bölgelerinden yapılan tahliye ve yardım uçuşlarında süreyi uzattı.


Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem felaketinden etkilenen illerdeki vatandaşları bölgeden tahliye eden Türk Hava Yolları (THY) ve Pegasus, deprem bölgelerinden yapılan tahliye ve yardım uçuşlarında süreyi 1 Mart’a kadar uzatma kararı aldı.

THY’den yapılan açıklamada “Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya ve Şanlıurfa çıkışlı tahliye uçuşlarımız 1 Mart 2023 tarihine kadar ücretsiz olarak devam edecektir. Rezervasyon işlemlerinizi güncel mobil uygulamamız veya web sitemiz üzerinden ücretsiz olarak tamamlayabilirsiniz. Tahliye sürecini kolaylaştırmak için havaalanlarına rezervasyon yaparak gelinmesi gerekmektedir. Rezervasyonu olan yolculara öncelik verilecek olup boş yer kalması durumunda rezervasyonsuz yolcularımız da kabul edilecektir.” ifadelerine yer verildi.

Pegasus’tan yapılan açıklamada ise “Deprem bölgelerindeki vatandaşlarımızın tahliye ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla; Tahliyenin hızlandırılması için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. denildi.



Bu Haber 20.02.2023 - 08:27:43 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.