THY-Royal Caribbean, Bodrum fiyatına kruvaziyer turu satacak

THY-Royal Caribbean, Bodrum fiyatına kruvaziyer turu satacak
Royal Caribbean, THY’nin ekim ayında İstanbul’dan başlayacağı direkt Miami seferleriyle, yılda 7 bin Türk’ü Bodrum fiyatına Karayip ve Bahamalar’a taşımayı hedefliyor. 9 gecelik programların fiyatı bin 290 ile 2 bin euro arasında olacak.


Dünyanın en büyük kruvaziyer firmaları arasında bulunan Royal Caribbean, Türk Hava Yolları’nın 25 Ekim’de İstanbul’dan direkt seferlere başlayacağı Miami’den tur programları hazırladı. 3 Ağustos’ta satışa çıkacak programlara göre, 9 gece 10 günlük programların her şey dahil fiyatı bin 290 ile 2 bin euro arasında değişiyor. Royal Caribbean, yılda yaklaşık 2 bin Türk’ün ziyaret ettiği Karayipler’e THY seferleriyle birlikte 2016 sonuna kadar 7 bin kişiyi götürmeyi hedefliyor.

Habertürk'ten Ünsal Ereke'ye konuşan Royal Caribbean Türkiye Genel Müdürü Bülent Tatlav, “Antalya ile Bodrum’da 5 bin lira olan tatil fiyatına, konaklamalı Miami turu sunacağız. Fiyatlar bin 290 ile 2 bin euro arasında olacak” dedi. Tatlav, THY’nin Şangay uçuşuyla Japonya - Güney Kore - Çin gezisine başlayacaklarını da belirterek, “Burada da ilk etapta 4 bin kişilik bir planlamamız olacak. Bu turları da ekim ayında satışa çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.

 ‘5 FARKLI PAKET HAZIRLADIK’

Royal Caribbean Türkiye Pazarlama Direktörü Cihangir Canıyılmaz ise, Karayipler, Bahamalar, Miami ve Orlando destinasyonlarında yılın 52 haftası satılabilecek Karayipler ve Bahamalar gezi programları hazırladıklarını ifade etti. Canıyılmaz, “5 farklı paket programını 3 Ağustos’ta satışa sunuyoruz. 4 bin 500 liraya 9 gece 10 günlük tatiller olacak. İstanbul-Miami uçak bileti ve Karayipler-Bahamalar-Orlando turları da bu fiyata dahil olacak. İnşaat firmaları da ev alanları Karayipler’e göndermeye yönelik olarak bizimle görüşüyor” diye konuştu.

MIAMI UÇAĞINDA 49 BUSİNESS KOLTUĞU OLACAK

THY Basın Müşaviri Ali Genç, mayısta 495 eurodan satışa çıkardıkları Miami biletleri için beklediklerinin ötesinde bir ilgi ile karşılaştıklarını belirtti. Genç, “Seferlerimiz 349 koltuklu Boeing 777 ile yapılacak. Bunun 49’u business sınıfı koltuklarından oluşacak. 2014’te 1.3 milyon yolcu taşıdığımız ABD’de bu yıl yüzde 10-15 arasında artış bekliyoruz” dedi.





Bu Haber 28.07.2015 - 09:08:03 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.