THY, Punom Pen’e uçuş başlatacak
Türk Hava Yolları, Kamboçya’nın başkenti Punom Pen’e uçuş başlatma kararı aldı.

Türk Hava Yolları (THY) Kamboçya’nın başkenti Punom Pen’e uçuş başlatacağını açıkladı.
THY tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Ortaklığımız Yönetim Kurulu’nca, imkanlar ve pazar koşullarına bağlı olarak Kamboçya’nın başkenti Punom Pen’e tarifeli sefer başlatılmasına karar verilmiştir.”
İlgili Haberler

Otellerde krediler ile ciro arasındaki makas açılıyor! Borç 4'e katladı
2026 verilerine göre otellerdeki ciro artışı yüzde 7 ile 12,6 milyar dolar seviyesine ulaşırken, kredi stokundaki yükseliş ise yüzde 29,1 ile 14,1 milyar dolara çıktı.

TÜRSAB Başkanı Bağlıkaya'dan dijital konaklama platformu kanun teklifine tepki: Ayrıcalık tanınmasın
TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, TBMM'de görüşülecek dijital konaklama platformları ile ilgili hazırlanan kanun teklifine karşı uyarılarda bulunurken; "Yabancı platformlara ayrıcalık tanınmasın." dedi.

ATF’ye 500 saat kaldı: Turizmin kalbi 8. kez atmaya hazır
Bu yıl sekizinci kez düzenlenecek olan Antalya Turizm Fuarı (ATF) Türkiye için geri sayım devam ediyor. 100'ü aşkın ülkeden 40 binin üzerinden profesyonel ziyaretçi ve 1000'den fazla turizm markası fuarda bir araya gelecek.



%20(2).gif)

