THY Genel Müdürü Bilal Ekşi'den ABD uçuşlarıyla ilgili açıklama

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi'den ABD uçuşlarıyla ilgili açıklama
Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, koronavirüs nedeniyle durdurulan ABD uçuşlarının 19 Haziran'dan itibaren başlayacağını açıkladı.

Türk Hava Yolları ABD uçuşlarına yeniden başlama kararı aldı. Koronavirüs nedeniyle durdurulan uçuşlar 19 Haziran'da başlayacak. Kuzey Amerika'ya yapılacak uçuşlar ilk olarak Chicago, Washington DC ve Los Angeles olacak. Haftada 3 uçuş olarak planlamalar yapılacak. Los Angeles'a uçuşlar 24 Haziran'da başlayacak.

thy_abd



Bu Haber 12.06.2020 - 17:59:55 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Mehmet koc 17.06.2020 - 02:50

    Iyi gunler Bilal bey, Ben magdur durumdayim. Benim biletim acenta trafindan alindi ve kimse yardjmci olmuyor. Benim biletim 2 kez THY tarafindan iptal edildi COVID nedeniyle ve ikisindede THY degisiklik yapti. Son kez THY ucusa basladi ve ben tekrar biletimi guncellemek icin THYi aradigimda acenta tarafindan yapilmasi gerektigini ilettiler. Ben acentaya 572$ daha fazla odeme talep ettiler ve bu talebi THY nin istedigini soylediler. Odedim ve THYyi aradim benim biletimde hic bir degisiklik yapilmamis. THY hala acentaniza gorusmemi istiyor ve ulasilmiyor. Ayni zamanda Los Angeles satis ofisinizi onerdiler 2 Saat araba kullandim ve kapali. Her yerde acik oldugu yaziyor ve bunu tavsiye eden genel mudurluk ofisiniz. Acik olduklaroni ve yardimci olacaklarini soylediler. Ben be yapmam gerek sizin calistoginiz bir firma beni dolandirdi, THY hicbir sekilde yardimci olmuyor. Bari siz bana akil verin, biletim yanmak uzere.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.