Thomas Cook portföyündeki otel sayısını 20 bine çıkardı

Thomas Cook portföyündeki otel sayısını 20 bine çıkardı
Avrupa'nın ikinci büyük seyahat grubu Thomas Cook, portföyündeki rezervasyon yapılabilir otel sayısını 20 bine çıkardığını duyurdu.

TurizmGüncel

Thomas Cook-Almanya, portföyünde bulunan rezervasyon yapılabilir otel sayısını 20 bine çıkardı. Bu rakamın içinde, dünyanın önde gelen online rezervasyon portallarından Expedia yapılan anlaşma sonucu portföye dahil olan 1.500 de yer alıyor.

BİNLERCE OTELİ SATIŞA AÇTI

Thomas Cook'un Almanya'daki markaları Neckermann Reisen, Thomas Cook Signature ve Öger Tours, İspanya'da ilave 3 bin, İtalya'da 1.500, Almanya'da ve Yunanistan'da ise 1.000'er ilave oteli portföyüne ekledi. Bunun yanında ABD, Fransa, Portekiz, Polonya ve Hollanda'da çok sayıda yeni tesise de Thomas Cook ve onun şirketleri üzerinden rezervasyon yapılabilecek. Öger Tours üzerinden ise Türkiye, Fas, Tunus ve Mısır'da 1.000'den fazla otel rezervasyon yapılabilir duruma geldi.

ÇOĞU ŞEHİR OTELİ

Thomas Cook üzerinden rezervasyon yapılabilecek otellerin büyük çoğunluğunun Hamburg, Berlin, Münih, Köln, Londra, Madrid, Lizbon, İstanbul, Venedik ve Atina gibi şehirlerde olduğu belirtiliyor. Bunlara, kısa süre içinde Güney Afrika, Meksika ve Tayland gibi destinasyonların da eklenceği açıklandı.

''GÜVENLİK VE KALİTE KONTROLLERİ YAPILDI''

Thomas Cook'un rezervasyon yapılabilir otel sayısındaki bu büyük genişlemenin değişik yatak bankaları ile yapılan anlaşmalarla sağlandığını açıklayan Thomas Cook sözcüsü, söz konusu otelleri rezervasyona açmadan önce güvenlik ve kalite kontrollerini yaptıklarını belitti.

EXPEDIA İLE STRATEJİK ANLAŞMA

Thomas Cook-Almanya ile Expedia arasında yapılan stratejik anlaşma ile, 1.500 otel daha Thomas Cook tarafından rezervasyonlara açılıyor. Geçtiğimiz yılın temmuz ayında İngiltere için yapılan anlaşma, daha sonra İskandinav ülkeleri, Fransa, Belçika, Hollanda'yı da kapsayacak şekilde genişletilmişti. Anlaşma çerçevesinde şimdi 1.500 otel Thomas Cook tarafından Almanya pazarına da sunulur hale geldi.



Bu Haber 04.01.2019 - 10:42:07 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.