Thomas Cook milyon dolarlık kampanya başlattı

Thomas Cook milyon dolarlık kampanya başlattı

Uzun süre finansal kriz haberleriyle gündeme gelen, son olarak da kontrolü Çin merkezli yatırım şirketi Fosun'a geçen Thomas Cook büyük bir imaj kampanyasına girişti.


TurizmGüncel - Dış Haberler

Uzun süren sıkıntılı dönemin ardından Fosun'dan 900 milyon doları aşkın nakit girişi elde eden Thomas Cook, büyük bir imaj kampanyası başlattı. 'This is Thomas Cook' mottosuyla başlatılan kampanya için, birkaç milyon dolar harcanacağı belirtildi.

Hem son dakika hem 2020 talbini arttırmayı hedefliyor

TV'ler, radyolar, gazeteler ve online mecralarda, Thomas Cook ile tatilin nasıl bir şey olduğu tüketicilere anlatılacak. Kampanya, sadece son dakika satışlarını değil, satışa sunulan 2020 yaz programına dönük talebi de arttırmayı hedefliyor.

''Britanya halkına burada olduğumuzu göstermk istiyoruz''

Thomas Cook'un satış, e-ticaret ve pazarlama müdürü Phil Gardner, geçtiğimiz yıldan bu yana yaşanan yaz sıcakları ve Brexit belirsizliği nedeniyle zorlu geçen 12 ayın sonunda Thomas Cook'un yeni kampanyayla sektöre seslendiğini açıkladı. Gardner, ''Kampanyadaki hedefimiz, Büyük Britanya halkına, bir ömür boyu sürcek anıları canladırmak için Thomas Cook'un burada olduğunu göstermek. Her zaman olduğu gibi, müşterilerimize sunduğumuz ürünlerin merkezinde kendi marka otellerimiz var.'' dedi.

Her yerde Thomas Cook görünecek

Kampanyanın TV'lerde prime-time'da 4 hafta boyunca gösterileceğini kaydeden Gardner, kampanyanın radyolarda 6 hafta devam edeceğini, ayrıca AVM'lede, otoyollarda ve tren garlarındaki panolarda da görünür olacağını ifade etti.



Bu Haber 24.07.2019 - 14:09:31 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.