Thomas Cook'tan dinamik paket hamlesi

Thomas Cook'tan dinamik paket hamlesi

Tur operatörü Thomas Cook, dinamik paket turlara odaklanmak için Airtours'u yeniden konumlandırdı.


TurizmGüncel - Dış Haberler

Tur operatörü Thomas Cook, dinamik paketlere odaklanmak için şirketin ikonik markası Airtours'u yeniden konumlandırdı. 90'lı yıllarda ismi adeta paket turlarla özdeşleşen Airtours, yatak bankası partnerleriyle, kısa ve uzak uzak mesafe destinasyonlardaki 3 ve 4 yıldızlı otellere paket tur düzenliyordu.

Airtours'un katalogları çöpe gidecek

Daha önce Airtours'un Thomas Cook'a ait oteller ve partner otellerle oluşturduğu paket turlar ise, bu kış döneminden itibaren Thomas Cook'un 'Tatil Merkezi' programına aktarılacak. Böylelikle, Airtours için basılan tüm kataloglar da çöpe gitmiş olacak.

Otel sayısı 18 bine yükselecek

Thomas Cook'un dinamik paket tur satan şirketi Flexible Trips bu yaz sonunda faaliyetini durduracak. Dinamik paket tur satışına başlayacak olan Airtours markası altındaki otel sayısı ise 584'ten 18 bine yükselecek.

Acentelerin işi kolaylaşacak, esneklik gelecek

Thomas Cook markaları sadeleştirmek adına böyle bir düzenlemeye gidildiğini açıkladı. Thomas Cook Tur Operasyonu Müdürü Will Waggot, ''Bu hamle, Thomas Cook ve Airtours markaları altında hangi ürünlerimizi sunduğumuz konusunda acentelerin işini kolaylaştırmak için yapıldı. Yeni Airtours, kişisel paket turları kolaylaştırmak için acentelere daha fazla esneklik sağlayacak.'' dedi.



Bu Haber 27.06.2019 - 11:20:22 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.