Thomas Cook Türkiye'de 3 yeni otel açacak

Thomas Cook Türkiye'de 3 yeni otel açacak
Tur operatörü Thomas Cook, 3 tanesi Türkiye'de olmak üzere 20 yeni otel açacağını duyurdu.


TurizmGüncel - Dış Haberler

Thomas Cook 6 tanesi İspanya, 4'ü Yunanistan ve 3'ü Türkiye'de olmak üzere 20 yeni otel açacağını duyurdu. Şirket, Thomas Cook'un standartlarının altında kalan 9 otelini kapatacağını açıkladı. Açılacak yeni otellere ilişkin detayların önümüzdeki süreçte açıklanacağı kaydedildi.

Açılacak 20 yeni otelle birlikte Thomas Cook'un 200 otel ve 40 bin yataklı büyük bir konaklama devine dönüşeceği ifade ediliyor.

Thomas Cook, yüksek müşteri memnuniyeti, daha fazla tekrar müşteri ve ve daha yüksek kar marjlarına sahip kendi otel markaları ile sürdürülebilir bir büyüme yakalamayı hedefliyor.

2019 yılında İbiza'da 189, biri Girit'te 106 odalı Casa Cook otelleri açacak olan Thomas Cook, 2019 yılında toplam 7 yeni Cook's Club oteli açacak. Şirketin, önümüzdeki dönemde Mısır, Bulgaristan ve Yunanistan'da Cook's Club'lar açması bekleniyor.

Thomas Cook'un 2019'da açacağı otellerden 7'si, 70 otelle şirketine en büyük otel portföyünü oluştan Sentido markalı otellerden oluşacak. Bunlardan bir tanesi de, Mayorka'da açılacak olan 184 odalı otel.

Gelecek yıl açılacak otellerden 4'ü ise, Thomas Cook'un aile markalarından SunConnect ismiyle hizmet verecek. Yeni açılacaklarla birlikte, şirketin SunConnect markalı otel sayısı ise 20'ye yükselecek.



Bu Haber 31.10.2018 - 15:42:19 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.