Theresa May'dan Boris Johnson'a '12 Nisan' itirazı

Theresa May'dan Boris Johnson'a '12 Nisan' itirazı
İngiltere Başbakanı Boris Johnson'un normalleşme takvimine ilişkin açıklamaları İngiltere'nin gündemine otururken, bir önceki Başbakan Theresa May, uluslararası seyahatlerin ne zaman başlayacağının 12 Nisan'da açıklanmasına ilişkin karara tepki gösterdi.

TurizmGüncel - Dış Haberler

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, normalleşme takviminin detaylarını açıkladı. Dört aşamalı bir normalleşme süreci işleyeceğini kaydeden Johnson, uluslararası seyahatlerin ne zaman başlayacağını ise 12 Nisan'da açıklayacaklarını ifade etmişti. Johnson ayrıca, bu amaçla bir ''Küresel Seyahat Çalışma Grubu'' kuracaklarını açıklamıştı.

Boris Johnson'un seyahat sektöründe normalleşmeye ilişkin planına, bir önceki Başbakan Theresa May'dan itiraz geldi. Küresel Seyahat Çalışma Grubu'nun raporunu 12 Nisan'da sunacağını ve uluslararası seyahatlerin ne zaman başlayacağının o tarihte belirleneceğini anımsatan Theresa May, ancak böyle bir tarihin sektöre plan yapmak için zaman bırakmadığını ileri sürdü. May, ''Seyahatlerin ne zaman başlayacağının açıklandığı tarihten itibaren havacılık sektörünün hazırlık yapmak için 3 aylık bir süreye ihtiyaç var. Uluslararası seyahatleri başlatabilmemiz ve İngiltere'nin ticarete açık olduğunu gösterebilmemiz için, seyahatlerin ne zaman başlayacağının açıklanacağı tarihi erkene çekin.'' ifadelerini kullandı.





Bu Haber 23.02.2021 - 09:58:04 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.