The Ritz Carlton İstanbul'a yeni genel müdür

The Ritz Carlton İstanbul'a yeni genel müdür
The Ritz-Carlton İstanbul’un genel müdürlüğü görevine Nicolas A. Kipper getirildi.


The Ritz-Carlton İstanbul’un yeni genel müdürü Nicolas A. Kipper oldu.

Kariyerine 1990 yılında Hyatt International bünyesinde yer alan Hyatt Regency Cancun, Meksika’da başlayan Kipper, sırasıyla Hyatt Regency Guadalajara, Hyatt La Manga Club Resort, İspanya, Hyatt Regency Belgrade, Grand Hyatt Istanbul, Hyatt Regency Taba Heights, Mısır, Hyatt Regency Warsaw, Polonya ve Hyatt Regency Casablanca’da görev yaptı.



ÖDÜLLÜ ÇALIŞMALARA İMZA ATTI

Uluslararası zincir otellerinin yiyecek & içecek departmanlarında önemli görevlerde bulunan Kipper, 13 yılı aşkın süredir küresel otel lideri Marriott International bünyesindeki otel ve restoranların yeniden markalaşma ve konumlandırılmasında ödüllü çalışmalara imza attı. Nicolas A.Kipper, Marriott Moscow Tverskaya, Marriott Moscow Grand ve London Marriott Park Lane (UK)’nin yanı sıra son olarak The Ritz-Carlton Budapeşte’nin genel müdürlüğü görevini yürütüyordu.  Kipper, The Ritz-Carlton Budapeşte’nin renovasyon sürecini de yönetti.

Strasburg Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Bölümü mezunu olan Nicolas A. Kipper, yüksek lisans eğitimini yine Strasburg Üniversitesi, Hotel School of Strasburg’da otel ve yiyecek-içecek işletmeciliği alanında tamamladı. Kipper, evli ve iki çocuk babası.


Bu Haber 03.01.2018 - 13:25:33 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.