The Carlson Rezidor ile Aeroflot arasında partnerlik anlaşması

The Carlson Rezidor ile Aeroflot arasında partnerlik anlaşması
Rusya ve BDT ülkelerinde yoğun yatırımları bulunan The Carlson Rezidor Hotel Group ile Rusya'nın bayrak taşıyıcısı Aeroflot arasında partnerlik anlaşması imzalandı.


TurizmGüncel

Anlaşmaya göre, Rezidor'un Radisson Blu ve Park Inn markalarında konaklayan müşteriler Aeroflot'tan, Aeroflot ile yolculuk edenler ise Rezidor'un bu iki markasının dünyadaki tüm otellerindeki konaklamalar için bonus kazanacak.

Carlson Rezidor'un Radisson Blu otellerinde konaklayan müşteriler Aeroflot'tan 500, Park Inn otellerinde konaklayan müşteriler ise 250 mil kazanacak. Kazanılan miller, uçuş rezervasyonu veya upgrade için de kullanılabilecek.

Rusya ve BDT pazarının lider konaklama markasının Rezidor, lider uçak şirketinin ise Aeroflot olduğunu belirten Carlson Reizidor Doğu Avrupa Başkan Yardımcısı Tom Flanagan, “Müşterilerimize daha iyi hizmet sunabilmek için her zaman yeni olanakların arayışı içindeyiz. Hem Aeroflot, hem de Rezido bu pazarda yüzde 50 ile pazar lideri durumundalar. Genişleyen ağ sayesinde müşteriler daha uygun ve verimli seyahat ve konaklamalar yapabilecekler” dedi.


Bu Haber 18.09.2014 - 13:57:16 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.