Tez Tour: Yunanistan Rusya'ya sınırları açacak

Tez Tour: Yunanistan Rusya'ya sınırları açacak
Tez Tour Yunanistan CEO'su Dimitris Charitidis, Yunanistan'ın iki hafta içinde açıklayacağı yol haritasıyla Rusya dahil çok sayıda ülkeye sınırları açacağını belirtti.

TurizmGüncel - Dış Haberler

Sputnik'e konuşan Tez Tour Yunanistan CEO'su Dimitris Charitidis, Yunanistan'ın iki hafta içinde açıklayacağı yol haritasıyla, Rusya dahil çok sayıda ülkeye sınırları açacağını ileri sürdü. Charitidis, ''Yunanistan Turizm Bakanlığı'ndan ve Yunan Ulusal Turizm Örgütü'nden gelen bilgilere göre, Yunan makamları önümüzdeki 10-14 gün içinde sınırların yeniden açılmasına ilişkin yol haritasını paylaşacak. Doğal olarak Rusya da sınırların açılacağı ülkeler arasında yer alacak.'' dedi.

Bu yıl 2 Mayıs'ta kutlanacak olan Paskalya'dan önce tüm kısıtlamaların kalkmış olacağını savunan Dimitris Charitidis, ''Sınırların yeniden açılmasının ardından Yunanistan haftada 500 Rus turist kabul edecek ve ziyaretçilerden aşı kartı veya PCR testi isteyecek.'' ifadelerini kullandı.

Yunanistan'ın sınırların açılması konusunda Avrupa'yı beklemek istemediğini kaydeden Tez Tour Yunanistan CEO'su, bu nedenle İngiltere, İsrail ve Rusya gibi ülkelerle seyahat kısıtlamalarının karşılıklı olarak kaldırılmasını görüştüğünü ifade etti.

Dimitris Charitidis, 2019 yılında 800 bin Rus turist ağırlayan Yunanistan'ın, bu yıl Rusya'dan 450 bin turist alabileceğini söyledi.



Bu Haber 20.02.2021 - 10:03:31 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.