Tevfik Talas: Antalya'yı kendimize rakip olarak görüyoruz

Tevfik Talas: Antalya'yı kendimize rakip olarak görüyoruz
Karaderili Şirketler Grubu CEO'su Tevfik Talas, 180 milyon dolarlık yatırım yaptıkları ve son aşamaya geçtiklerini belirttiği 2 bin 200 yataklı Yalova Terma Ctiy için ''Türkiye'nin kongre oteli olmaya adayız.'' dedi. Talas, Antalya'yı kendilerine rakip olarak gördüklerini de söyledi.

Temelini 2014 yılında attıkları 2 bin 200 yataklı ve beş yıldızlı Yalova Terma Ctiy'de son aşamaya gelindiğini belirten Karaderili Şirketler Grubu CEO'su Tevfik Talas, otelde iş dünyasının ihtiyaç duyduğu kongre ve seminer salonlarını da hizmete alacaklarını söyledi. Talas, “Aynı anda 3 bin kişinin katıldığı seminerler başka ülkelere gidiyor. Biz bu yatırımla hem uluslararası hem de İstanbul’da seminer ve kongre yapmak isteyenlerin mekan sorununu çözüyoruz. 3bin 500 metrekare alan üzerine aynı anda 3 bin kişilik kongre ve toplantıların yapılabileceği salonumuzu yapıyoruz. Bu salon aynı zamanda 4’e bölünüp daha küçük gruplara hitap edebilecek seviyelere gelebiliyor.'' dedi.

Bunun haricinde, 8 tane daha toplantı salonumuz var, Her biri 90 metrekare. İçerisinde banket ofis, vestiyer ve basın odası, çeviri odaları olacak havuz başında bin 500 kişilik akşam yemeği verebileceğiz. Bu salonlarla kurumsal firmaları termal su ile buluşturup profesyonel hizmet vereceğiz. Böylelikle Yalova turizminde en büyük sorun olan hafta içi boş kapasite durumu bitecek" dedi.

''ANTALYA'YI KENDİMİZE RAKİP OLARAK ALIYORUZ''

Antalya'yı kendilerine rakip olarak aldıklarını belirten Tevfik Talas, Yalova'nın en fazla beş yıl içinde bir turizm cennetine dönüşeceğini ileri sürdü. Talas, ''Yalova büyük bir destinasyon olacak. Rakiplerimiz geldiğinde tanıtım için birlik olacağız ciddi tanıtım fonları yapabiliriz, yurt içi ve yurt dışı fuarlara birlikte katılır, Yalova’yı tanıtırız. 10 yıl sonra 1 milyon turist ağılayacak duruma gelebiliriz Antalya’yı kendimize rakip alıyoruz” dedi.



Bu Haber 07.12.2018 - 10:54:41 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Adem özsoy 02.01.2020 - 09:25

    12.29.2019 da beni evimden servisle alığ öncesinde tatil kazandınız onu vericez diye bana zorla baskılarla satış yapıldı ve 12.31.2019 da ihtar çektim ihtar öncesi rica ettim iptal edin diye etmediler birse istediğin yere şikayet et dediler bakın tevfik talas bey bu ayıbı ancak sizin denetiminiz altında yapabilirsiniz buna derhal son verdirin sizede rica ediyorum buradan insanların 3 kuruş kazançları bu şekilde alınmamalıdır.

  • Sadık canoglu 12.07.2019 - 09:51

    Bu güzelim şirketinizi niçin mundar yapıyorsunuz. Çıkmak isteyen üye sizden faiz istemiyor kürek istemiyor. Seneler önce sizin bu binaları yapmanız için verdiği parayı istiyorlar. Gönüllülük sistemiyle bu güzel şirketinizi buyutseniz daha iyi olmaz mi.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.