Tecavüz iddiası asılsız çıkan İngiliz turist tutuklandı

Tecavüz iddiası asılsız çıkan İngiliz turist tutuklandı
Geçtiğimiz temmuz ayında Güney Kıbrıs'ın Ayia Napa bölgesindeki tatil yaptığı otelde yaşları 15-18 arasında değişen 12 İsrailli turistin tecavüzüne uğradığını iddia eden İngiliz kadın, yalan beyandan suçlu bulundu.

TurizmGüncel - Dış Habeler

Güney Kıbrıs'ta 12 İsrailli turistin tecavüzüne ve saldırısına maruz kaldığını ileri sürerek dava açan İngiliz kadın, şikayetini geri çekmesinin ardından polise yalan beyanda bulunmaktan tutuklandı. 19 yaşındaki kadının şikayeti üzerine önce İsrailli turistleri tutuklayan Güney Kıbrıs polisi, daha sonra ilişkinin rıza ile gerçekleştiğini gösteren videoya ulaştıktan sonra sanıkları serbest bırakmıştı.

Saldırıya uğradığını ileri süren İngiliz kadının ailesi tarafından yasal gidelerin karşılanması amacıyla kurulan ‘Go Fund Me’ isimli sayfada toplam 50 bin pound para topladığı belirtildi. Söz konusu sayfada iddia sahibi kadının ve ailesinin modern bir villada fotoğraflarının paylaşıldığı kaydedildi.

Şimdi sanık durumuna düşen kadının avukatı ise Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nde karara itiraz edeceklerini açıkladı. İddia sahibi kadının, bir yıl hpis cezasıyla karşı karşıya olduğu ifade edildi.



Bu Haber 31.12.2019 - 11:04:49 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.