Tayland’da Türkiye temalı turizm çalıştayı

Tayland’da Türkiye temalı turizm çalıştayı
T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Kuala Lumpur Müşavirliği organizasyonunda; TÜRSAB ve THY işbirliği ile Tayland’ın Bangkok şehrinde, Türkiye temalı bir turizm çalıştayı ve B2B çalıştay düzenlendi.



TÜRSAB üyesi incoming seyahat acentasının ve 130’dan fazla Thai outgoing acentasının dahil olduğu turizm çalıştayı, önceki gün Grand Hyatt Erawan Bangkok Otel’de gerçekleşti.

T.C. Bangkok Büyükelçisi Evren Dağdelen Akgün, T.C. Kültür ve Tanıtma Ateşesi Kaan Yılmaz ve Türk Hava Yolları Bangkok Müdürü Abdullah Ahmet Tuğcu'nun konuşmacı olarak katıldığı workshopta, TÜRSAB Kurumsal İlişkiler Direktörü Ela Atakan, Türkiye tanıtımını konu alan bir sunum yaptı.

Uluslararası ilişkiler ve Türkiye’nin tanıtım faaliyetlerinin yürütülmesi konusunda çalışmalar yapan TÜRSAB, Tayland’ın önde gelen turizm yetkililerine ve acentalarına Türkiye’de turizmin geldiği nokta ve Tayland vatandaşlarının ilgisini çekebilecek turistik faaliyetlerle ilgili detaylı bilgiler aktardı.

İki ülke arasındaki diyaloğun ve turizm ilişkilerinin geliştirilmesi için bir araya gelen yetkililer, tanıtıma yönelik neler yapılabileceğini değerlendirdi.



Bu Haber 17.08.2017 - 13:27:56 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.