TAV, Atatürk Havalimanı'na veda etti

TAV, Atatürk Havalimanı'na veda etti

TAV Havalimanları, 6 Nisan itibariyle ticari uçuşlara kapatılacak olan Atatürk Havalimanı'ndan bir veda toplantısı düzenledi.


TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Franck Mereyde ve Genel Müdür Kemal Ünlü, 6 Nisan'da ticari uçuşlara kapatılacak olan Atatürk Havalimanı'nda personelin katılımıyla bir veda toplantısı düzenledi.

2 bin çalışanın katıldığı belirtilen törende konuşan Sani Şener, “Bugün bir veda için değil, Atatürk Havalimanı’nda çalışan arkadaşlarımızın emekleri için teşekkür etmek üzere buluştuk. Aramızdan ayrılanlarla mutlaka yolumuz bir gün kesişecek. Buradaki arkadaşlarımızın işlerini kaybetmemeleri için TAV ve İGA insan kaynakları işbirliği yaptı, çoğu çalışanımızı oraya transfer ettik. Çalışanlarımıza her zaman çok değer verdik. Çalışanı mutlu olmayan bir şirketin yolcularının mutlu olması mümkün değildir. Böylece yolcu memnuniyet oranımız her zaman yüzde 85 ortalamalarında oldu. Bunun için hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Franck Mereyde ise “Türkçeyi bir buçuk yıldır ama sivil havacılığın dilini 20 yıldır konuşuyorum. Daha önce Paris havalimanlarında tecrübe edindim. Bu tecrübeyle sizin burada yarattığınız başarıyı gördüm. Atatürk Havalimanı’nın dünyada bir referans noktası olduğunu daha iyi gördüm. Bu da sizin profesyonel çalışmalarınız ve misafirperverliğiniz sayesinde oldu. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum” dedi.

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda TAV Havalimanları Holding, TAV İstanbul, ATÜ, Havaş, TAV Teknoloji, BTA, TAV İşletme Hizmetleri ve TAV Güvenlik’te görev yapan 8 bin çalışana emekleri için sertifika ve plaket verilecek.

Sani Şener ayrı bir toplantıda Atatürk Havalimanı’ndaki ticari işletme sahipleriyle de buluşarak işbirlikleri için teşekkür etti.



Bu Haber 29.03.2019 - 09:29:21 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.