Tatilsepeti’nden vizesiz Balkan turları

Tatilsepeti’nden vizesiz Balkan turları

Tatilsepeti, vizeye gerek duymadan seyahat etmek isteyen misafirlerine, Türkiye’deki tatil rotalarına alternatif olarak tatil önerileri sunuyor.


Tatilsepeti, kültür ve doğa gezilerine meraklı tatil severlere, Sırbistan’dan Üsküp’e, Bosna’dan Makedonya’ya vizeye gerek duymadan seyahat edebilecekleri alternatifler sunuyor.

Balkan topraklarında tarih kokan bir keşif

Her sene binlerce turiste yeni yerler görme, farkı deneyimler yaşama fırsatı sunan Tatilsepeti, yurt dışı turları içinde en çok talep gören seçeneklerden biri olan Balkan ülkelerini keşfe çıkarıyor.

Vize şartı olmadan ziyaret edebileceğiniz TatilSepeti Balkon turu rotaları şu şekilde;

-Sırbistan

-Bosna Hersek

-Kosova

-Karadağ

-Kuzey Makedonya

-Arnavutluk

Osmanlı mimarisinin izinde bir seyahat

Tur, yeme ve içme fiyatlarının uygunluğunun yanı sıra, Türk kültürüne yakınlığının ve yaz kış seyahate uygun bir bölge olmasının sağladığı avantajlar, Balkan turlarının tercih edilmesinde başlıca faktörler arasında sıralanıyor.

Osmanlı mimarisinden izler taşıyan yapılardan, yakın döneme tanıklık etmiş kalıntılara ve Antik Yunan tarihine kadar birçok tarihi kalıntıyı barından topraklar, çok sayıda göl, nehir ve denize kıyısı olan birbirinden eğlenceli şehirlere de ev sahipliği yapıyor.

Üsküp turu, Saraybosna ve Ohrid turları, Saraybosna ve Belgrad turları ile sırasıyla Saraybosna, Mostar, Kotor, Budva, Tiran, Ohrid, Kalkandelen, Üsküp ve Belgrad’ı keşfe çıkabilirsiniz.

Bölgeye; Türk Hava Yolları, Pegasus, Air Albania, Air Montenegro ile İstanbul ve Ankara’dan tarife uçuşlar ile seyahat edebilirsiniz. Ayrıca, yaz aylarında dönem dönem İzmir’den de bölgeye uçuşlar düzenleniyor.

Misafirlerinin gönül rahatlığı ile tatil planı yapması için özenle çalışan Tatilsepeti ailesi, tüm misafirlerini sağlıkla, unutulmaz anılar biriktirmeye davet ediyor.



Bu Haber 31.05.2022 - 13:01:44 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.