Tatile doymyanlara Jolly'den yeni kampanya

Tatile doymyanlara Jolly'den yeni kampanya

Yazın devam ettiği şu günlerde, okullar da henüz açılmadan tatile doyamayıp yeni bir tatil planını yapmak isteyenlere Jolly’nin bir teklifi var. Akdeniz bölgesinde Amara Dolce Vita Luxury, Nirvana Lagoon Villas Suites & Spa, Amara Prestige Elite ve Sunis otellerine özel olarak 3.000 TL ve üzeri satın alımlarda HOPİ’de kullanılabilecek 100 paracık kazanma fırsatı Jolly’den misafirlerine hediye olacak.


Kampanyanın değerlendirilebileceği otellerin ilki; Amara Dolce Vita Luxury. Toros dağları ve Akdeniz’in birleştiği Kemer’in en uç noktasında, çam ormanları ile saklı cennette yer alan, kendine ait 630 metrelik özel koyu ile misafirlerin binicilikten dalışa kadar çeşitli aktivitelerin tadını çıkarabileceği, akvaryum misali deniziyle binlerce çeşit balıkla birlikte yüzme imkânı bulacağınız bu otel sahip olduğu aqua park ile de bölgede lider konumda.

Villada tatil yapmak isteyenler için ideal bir alternatif oluşturan Nirvana Lagoon Villas Suites & Spa, tatilseverlerin tercih edebileceği bir başka otel olarak ön plana çıkıyor. Doğayla bütünleşen yapısı sayesinde sizi şehrin karmaşasından uzaklaştıracak olan otel birbirinden farklı birçok konfor sunuyor. 100 yıllık zeytin ağaçlarının yanı sıra onlarca endemik bitkinin ve ağacın arasında yer alan Nirvana Lagoon Villas Suites & Spa aynı zamanda birçok kelebek, orman ve deniz kuşuna ev sahipliği yaparak cennetten bir köşeyi anımsatıyor.

Jolly’nin bir diğer önerisi ise Antalya’nın Side bölgesinde yer alan Sunis Otellerinden Sunis Kumköy,Sunis Elita Beach ve Sunis Evren Beach. Organik yemekleri, aquaparkları ve denize sıfır konumuyla özellikle ekonomik bir tatil yapmak isteyen çocuklu aileler için ideal.



Bu Haber 06.09.2018 - 14:48:19 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.