‘Tatilde yeni standartlar, yeni deneyimler’ video serisi global mecralarda yayında

‘Tatilde yeni standartlar, yeni deneyimler’ video serisi global mecralarda yayında
Akka Hotels, Calista Luxury Resort ve Delight Deluxe Boutique gibi sektörün önde gelen otellerinin güvenli ve sağlıklı tatil uygulamalarının anlatıldığı video serileri dijital mecralarda yayına alındı.

Yeni normale dönüş süreci ile birlikte turizm sektörünün de güvenli ve sağlıklı yöntemler geliştirmesi üzerine "Tatilde yeni standartlar, yeni deneyimler" temasıyla Türkiye'nin önde gelen otellerinin güvenli turizm uygulamalarını tüm dünyaya anlatan video serisi yayınlandı.

Eyula Marketing House tarafından Türkiye turizm sektörüne destek kapsamında ücretsiz hazırlanan kliplerde; Akka Hotels, Calista Luxury Resort ve Delight Deluxe Boutique gibi Türkiye’nin önde gelen otelleri yer aldı.

Otel yetkililerin güvenli ve sağlıklı turizm uygulamaları hakkında bilgi verdiği, alınan önlemlerin detaylı bir şekilde aktarıldığı görüntülerin yer aldığı klipler Mail.Ru, VK, Yandex, Rambler, Youtube, Linkedin vb. online mecralarda yayına alındı.

Başta Rus turistler olmak üzere Türkiye’yi ziyaret etmek isteyen yabancı turistlerin, güvenli turizm uygulamaları hakkındaki soru işaretlerini gidermesini hedefleyen çalışma İngilizce, Rusça ve Türkçe dillerinde yayınlanacak.







Bu Haber 19.08.2020 - 10:29:07 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.