TatilbudurCom yeni sezonun ilk reklam filmini yayınladı
TailbudurCom, yeni reklam filmini yayınladı.

TatilbudurCom; yeni sezonun ilk reklam filmini yayınladı. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da oyuncu Mert Fırat'ın oynadığı reklam filminde, tatilden farklı beklentileri olan müşteri alışkanlıkları vurgulanıyor. “Doğrusunu İsterseniz” mottosu ile beğeniye sunulan filmin yönetmenlik koltuğunda İsmet Kurtuluş oturuyor.
Reklam filmini izlemek için tıklayınız

İlgili Haberler

THY ile Air China arasında kapsamlı iş birliği: 6 yeni destinasyon
Türk Hava Yolları (THY) ile Çin’in bayrak taşıyıcı hava yolu markası Air China, mevcut ortak uçuş anlaşmasının kapsamını genişletti. Buna göre yolcular bağlantılı seferlerde birçok noktaya uçuş yapabilecek.

IHG Hotels & Resorts Türkiye'deki büyümesini Bursa ile sürdürecek
Dünya genelinde 100'den fazla ülkede 7 binden fazla oteli bulunan ve yatak kapasitesi 1 milyonun üzerinde olan IHG Hotels & Resorts, Türkiye'deki büyüme stratejisi kapsamında Bursa'da 70 odalı Holiday Inn Express isimli projeyi hayata geçirmek için anlaşma imzaladı.

Almanların ilk tercihi Türkiye! Dertour yaz sezonu istatistiklerini açıkladı
Dertour, 2026 yaz sezonuna ilişkin verileri açıklarken; kısa ve orta mesafeli seyahatlerde Alman turistlerin en çok tercih ettiği destinasyon Türkiye oldu.



%20(2).gif)

