Taşbaşı, bakanlıktaki görevine bu sözlerle veda etti

Taşbaşı, bakanlıktaki görevine bu sözlerle veda etti
Cumhur Güven Taşbaşı, Tanıtma Genel Müdürlüğü görevinden ayrıldığını yaptığı bir açıklamayla kamuoyuna duyurdu. Taşbaşı'nın görevini vekaleten İrfan Önal yürütecek.


Turizm Güncel


Cumhur Taşbaşı, Turizm Güncel'e yaptığı açıklamada turizm sektöründen kopmayı asla düşünmediğini söyledi. Bakanlıktaki görevi boyunca, sektörle çok iyi ilişkiler kurduklarını dile getiren Taşbaşı, İçişleri Bakanlığı'nda hukuk müşavirliği görevini bir süre sürdürmeyi düşündüğünü anlattı. Ancak turizm sektörüne yönelik faydalı işler yapmak istediğini de vurgulayan Taşbaşı, "Her zaman sektörle işbirliğine hazırım" dedi.

Taşbaşı'nın kamuoyuna yönelik açıklaması ise şöyle: 

2008 yılından beri yürütmekte olduğum Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü görevinden, eski mesleğime dönmek üzere ayrılıyorum.

Tanıtma Genel Müdürlüğü görevinde bulunduğum süre içerisinde, turizm sektörü yöneticileri, çalışanları ve turizm basını ile çok yakın işbirliği ve diyalog içerisinde bulunduk. Turizm sektörünün gelişimi için birlikte çok önemli çalışmalar yürüttük, büyük başarılara imza attık.

Türk turizminin gelecekte çok daha büyüyeceğini ve dünyada ilk beş arasında yerini alacağını umut etmekteyim. Turizm sektörü çalışanlarının sinerjisi bunun garantisi olacaktır.

Bundan sonraki yaşantımda da turizm sektörüne elimden geldiğince destek vereceğimin bilinmesini arzu ederek, görevde bulunduğum sürece başta Sayın Bakanlarım, sıralı amirlerim olmak üzere yakın çalışma arkadaşlarıma ve tüm turizm camiasına göstermiş oldukları destekten ötürü teşekkürlerimi sunuyor ve başarı dileklerimi iletiyorum.


Cumhur Güven Taşbaşı



Bu Haber 06.05.2013 - 11:58:17 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Can 06.05.2013 - 04:43

    Cumhur Beyi sektörün içinden insanalar olarak yakından takip ettik. Bize bir ağabey gibi destekledi. başka arkadaşlarımdan da turizme verdiği destekleri duydum. yeri doldurulmaz bir bürokrat

  • Seçil Karaağaç 06.05.2013 - 04:34

    Bir turizm sektör çalışanı olarak Cumhur Beyin görevinden ayrılışından duyduğum üzüntüyü belirtmek istiyorum. Kenisi turizme ve tanıtmaya son derece büyük katkıları olan çok değerli bir insandır. kenisinin de belirttiği gibi, hangi göreve gelsin bizlerin yanında olmaya devam edeceğinden eminim. yolu açık olsun.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.