Tamince: Bütün dünya bekliyordu, kimseye bu zevki yaşatmadık

Tamince: Bütün dünya bekliyordu, kimseye bu zevki yaşatmadık
Rixos Otelleri'nin Antalya'da düzenlenen erken yılbaşı kutlamasında konuklara seslenen Fettah Tamince, ''Tüm dünya bu sene Antalya'da kaç otel batacak diye bekliyordu. Ancak biz bu mutluluğu kimseye yaşatmadık'' ifadelerini kullandı.


Rixos Otelleri, sektör açısından oldukça zor geçen 2016 yılını erken kapattı. Rixos Downtown Antalya'da faaliyet gösteren Kalina Bar & Restaurant'ta grubun turizm sektöründe birlikte çalıştığı iş ortakları, tur operatörleri ve grup çalışanlarının da aralarında bulunduğu yaklaşık 350 davetliyle erken yılbaşı kutlaması düzenlendi.

Kutlamada, sektörün son iki yılını değerlendiren Tamince, ''Son 2 yılda yaşamadığımız, görmediğimiz bir şey kalmadı'' derken, sürekli yurt dışına çıkarak Türkiye turizmi için çalıştıklarını anlattı.

'BÜTÜN DÜNYA ANTALYA'DA KAÇ OTEL BATACAK DİYE BEKLİYORDU'

Yurt dışındaki Türkiye algısını da değerlendiren Tamince, şunları söyledi:

''2015 ve 2016 yılında sektör olarak olmayacak şeylere tanıklık ettik. Bu partiyi erken yapmamızın sebebi de bu kara yıldan bir an önce kurtulmak. Dünyanın gözü Antalya'nın üzerinde. 2-3 otelci arkadaşımız tesislerini kışın kapattı, bu daha önceki yıllarda da uygulanan bir yöntem. Ancak birçok ülkede 'Antalya batıyor' diye haberler yapıldı.

Bütün dünya Antalya'da kaç otelci batacak diye bekliyordu. Ancak biz sektör olarak bu mutluluğu kimseye yaşatmadık. Bizim başımıza gelenler başka sektörlerin başına gelseydi ayakta duramazlardı" diye konuştu.


Bu Haber 25.12.2016 - 15:19:30 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • O 29.12.2016 - 11:23

    Siz hiç kriz var diye bindiği son model ve en pahalısından olan lüx binek aracını satan otel sahibi gördünüz mü ?

  • Rixoscu 27.12.2016 - 11:37

    Tabi sizin keyfiniz tikir personeli askiya aldiniz maas yok kac tane issiz var antalyada biliyormusun bu arada majesty hoteĺlerdeki kiyima kim dur diyecek vural oger nrde nina oger nerde neden sesimiz duyulmuyor

  • kerem 26.12.2016 - 12:50

    bu otelçiler var ya tam bir gözü doymaz..ben otel içerisinde esnafım allah bu otelçilerden devletimizi de milletimize de korusun esnaflardan aldıkları parayla zaten zararlarını karşılıyorlar artı devletten destek alıyorlar..esnafa iki yüzbin euoro verdigi yeri devlete yüzbin tl olarak gösteriyor..kendilerini devlete açındırıp her türlü kaymagı alıyorlar ama çalışana gelince esnafa gelince çok kattar davranıyorlar..işiciyi bir ay fazla bile çalıştırmıyor fazla maaş ödememek için ama devletten destegi alıyor istihdam saglıyorum diye..esnafa gelince otel boş banane sen paranı verceksin diyor yoksa git diyor adam nasıl gitsin kaptırmış bir kere elini ya sabur belki düzelir diyor buluyor buluşturuyor tarla satıyor tefeciden para alıyor getiriyor otelci denilen vampire veriyor oda hem hava atıyor hemde adamın kanını emiyor..sanki herkesin arkasında kara paracı var...

  • suna 26.12.2016 - 08:32

    gerçekleri görmeyenler bir gün acı şekilde görecek veya görmek istemeyenler kaç kişi kışın işsiz kaldı biliyor ama Fettah bey otellerinin derdinde

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.