Talha Çamaş’tan dikkat çeken 2020 temennisi

Talha Çamaş’tan dikkat çeken 2020 temennisi

TÜRSAB'ın yeni yönetimi, birlik merkezinde düzenlenen bir törenle mazbatalarını aldı. Törende genel kurulda ‘onursal başkan' seçilen Talha Çamaş'a ve TÜRSAB'ın eski başkanı ve Kültür ve Turizm eski bakanı Bahattin Yücel’e plaket verilirken, kısa bir konuşma yapan Talha Çamaş’ın kamu yöneticilerine çağrısı dikkat çekti. Unutulursunuz!


Törende bir konuşma yapan TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, geçmiş yönetimin 21 ay gibi kısa bir sürede özverili ve başarılı çalışmalara imza attığını söyledi.

''Yepyeni bir sayfa açıldı''

Üyelerden aldıkları güçle yeni yeni döneme büyük bir şevk ve özgüvenle girdiklerini belirten Bağlıkaya, Önümüzde TÜRSAB’da değişimi devam ettirmek ve daha ileriye taşımak için yepyeni bir sayfa açıldı. Geçtiğimiz dönemde çok çalıştık, büyük emek harcadık. Önemli projeleri hayata geçirdik. Aynı kararlılık ve azimle yeni dönemde çalışmaya devam edecek, sektörümüz ve ülkemiz için daha çok proje üreteceğiz.’’ diye konuştu.

Firuz Bağlıkaya

''Sektörün sesini he platformda duyuracağız''

Bu dönem yönetim kurulunun, ihtisas başkanlıklarının, bölge temsil kurullarının parlak projelerini hayata geçirecekleri verimli bir dönem olacağını kaydeden Bağlıkaya, seyahat acentelerinin ve sektörün sesini her platformda daha çok duyuracaklarını ifade etti.

TÜRSAB’ın, üyelerin tanıtım ve pazarlama çalışmalarına destek vereceklerini, onları yurt içi ve yurt dışı turizm pazarlarında büyüteceklerini ifade eden TÜRSAB Başkanı, ‘’11. Kalkınma Planı’nda yer alan 2023 turizm hedeflerini gerçekleştirebilmek için TÜRSAB olarak elimizden geleni yapacağız. Sektör paydaşlarımızla iş birliğimizi geçmiş dönemde olduğu gibi bu dönem de sürdüreceğiz. Kısacası daha çok çalışacağız, daha çok hizmet vereceğiz.’’ dedi.

TÜRSAB Mazbata töreni

''Yeni yasa daha ileri hamleler yapmamıza izin verecek''

Yakında çıkması beklenen birlik yasasının yeni dönemde sektörün önünü açacağını ve yeni hamleler yapmalarına izin vereceğini kaydeden Bağlıkaya, ‘’Yeni yasamızdan alacağımız güçle, hızımızı artıracağız. TÜRSAB’ı; teknolojik ve dijital gelişmelerin belirleyici olduğu dünyanın yeni dönemi ve gidişatına uygun bir birlik haline getirmek için önemli adımlar atacağız.

TÜRSAB’da “değişim” tüm gücüyle devam edecek. Yeni dönemde TÜRSAB ROTA’nın yaygın kullanımı ve altyapı düzenlemeleri, İstanbul’da hala devam eden yol güzergah belgesi sorununun çözülmesi, acentelerimizin Turquality desteklerinden yararlanabilmeleri, UKOME’lerde TÜRSAB’ın temsil edilmesi, tüketici mahkemelerinde acentelerin temsili, rehber sıkıntıları gibi birçok sorunu yeni dönemde çözmek için tüm gücümüzle çalışacağız.’’ ifadelerini kullandı.

Genel kurulda kendisini en çok heyecanlandıran şeylerden birinin de Talha Çamaş’a onursal başkanlık verilmesi olduğunu dile getiren Bağlıkaya, ‘’Bu gurur bu onur bu mutluluk bu ebedi değer hepimizin. Turizm sektöründe bizlere yıllardır bu onuru yaşattığı için kendisine şükranlarımı en derin saygılarımı sunuyorum.’’ şeklinde konuştu.

''Kolları sıvayın!''

Yeni yönetime de seslenen Bağlıkaya, ‘’Yeni yönetim kurulumuzda görev alan arkadaşlarıma ise hoş geldiniz ve kolları sıvayın diyorum. 23. Dönemde olduğu gibi Yeni Yönetim Kurulu’ndaki arkadaşlarımızla da tam bir uyum içerisinde çalışacağımıza yürekten inanıyorum.’’ dedi.

Bahattin Yücel

Yücel: Yeni yönetim zor bir görev üstlendi

Törende kısa bir konuşma yapan Kültür ve Turizm Eski Bakanı ve TÜRSAB Eski Başkanı Bahattin Yücel, ‘’Çok zor bir görev üstlendiklerini biliyorum. Bunun işaretleri hemen alınmaya başlandı. Birlik bu zor görevlerin de üstesinden gelecektir. TÜRSAB’ın yeni yönetimine başarıla diliyorum.’’ derken, Talha Çamaş ise yaptığı konuşmada şu noktaların altını çizdi:

Çamaş: Meslek hayatımdaki en onurlu nokta

‘’Duyduğum gurur ve mutluluğun daha fazlasını genel kurul salonunda bu karar alındığında hissetmiştim. 1971 yılında rahmetli Pirinçcioğlu’nun Hilton Otelinde ‘tamam’ dedikten sonra girdiğim turizm sektöründe geldiğim en onurlu nokta. Bunu bana yaşatan, başta sayın başkan olmak üzere, tüm yönetim kurulu üyelerine ve delegelerimize teşekkür ediyorum, ömrüm boyunca şükranla anacağım.

Talha Çamaş

''Birliğimizle yürüyen kamu yöneticileri daima saygıyla anılmıştır, aksi halde...''

Bu birlik, adı üstünde, birlik olmaya devam ettiği müddetçe, ki devam etmek zorundadır. Artık seçim bitmiştir, hepimiz bir birliğiz. Bu birlikle yürüyen kamu yöneticileri daima sektör içinde olumlu anılmıştır, daima saygıyla anılmaktadır. Aksi olursa unutulur, tarih olur gider. Umarım kamu yönetimi daima mevcut yönetimizle, birliğimizle uyum içerisinde Türkiye’nin geleceği için, Tük turizminin geleceği için çok olumlu çalışmalar yapar. 2020’den en büyük dileğim bu.’’

camas_yucel



Bu Haber 10.12.2019 - 13:47:48 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.